Η ομάδα του Ναυπακτιακού στον δήμαρχο Ναυπακτίας.(video & photos)

Το κατώφλι του δημαρχείου Ναυπακτίας πέρασαν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Ναυπακτιακού Αστέρα στο απόηχο της μεγάλης πρόκρισης στους (4) του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.

Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην τα πήγαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους,στο θεσμό του κυπέλλου όμως η πορεία τους είναι αντιστρόφως ανάλογη προσφέροντας χαμόγελα στους φίλους τους σε όλη τη Ναυπακτία.

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές  λοιπόν υποδέχτηκε τους ποδοσφαριστές,τεχικό επιτελείο και διοίκηση στο δημαρχείο προκειμένου να τους συγχαρεί από κοντά,να τους σφίξει το χέρι αλλά και να τους ευχηθεί ανάλογη καλή συνέχεια με στόχο φυσικά την παρουσία στο τελικό του θεσμού και την κατάκτηση του τροπαίου.Αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής στον τομέα του αθλητισμού στο δήμο και στα έργα υποδομής.

Το λόγο επίσης πήραν και μίλησαν από δημοτικής αρχής οι αντιδήμαρχοι Σταυρόπουλος και Ζιαμπάρα,από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος Θ.Αλμπάνης,από τους παίκτες ο Καραγιάννης και από το τεχνικό επιτελείο ο κόουτς Γ.Πανουργιάς.

DSC00593-001

DSC00595-001

 

DSC00597-001

DSC00594-001

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...