Η περίεργη κίνηση που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στην ανακοίνωση του αρραβώνα (Εικόνες)

Η περίεργη κίνηση που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στην ανακοίνωση του αρραβώνα (Εικόνες)

Μπορεί στην επίσημη φωτογράφιση της Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όλοι να κοιτούσαν την όμορφη ηθοποιό, αλλά μία κίνηση του Πρίγκιπα μας έβαλε σε σκέψεις.

Συγκεκριμένα, ο Χάρι όση ώρα πόζαρε με την αγαπημένη του και μέλλουσα σύντροφό του είχε συνεχώς το χέρι του μέσα από το πουκάμισο του, λες και είχε χτυπήσει στην κοιλιά του ή λες και κρατούσε κάτι και δεν ήθελε να φανεί.

Έχοντας ξεκουμπώσει μόνο το δεύτερο κουμπί από το σακάκι του, ο Πρίγκιπας Χάρι δεν έλεγε να βγάλει το χέρι του από το σημείο, ακόμη και όταν η Μέγκαν έγειρε τον ώμο της πάνω του.

Όπως ήταν φυσικό, τα βρετανικά μέσα δεν το άφησαν να περάσει απαρατήρητο και έψαξαν να βρουν ως προς τι αυτή η κίνηση.

Σύμφωνα με το Harper’s Bazzar, ο Πρίγκιπας Χάρι δεν ήθελε να περάσει κάποιο κρυφό μήνυμα βάζοντας το χέρι του μέσα από το πουκάμισο, αλλά να αντιμετωπίσει την αμηχανία του.

Σύμφωνα με  ειδικό στην γλώσσα του σώματος, η κίνηση αυτή του Χάρι την οποία την έχει ξανακάνει πολλές φορές (και μάλιστα σε επίσημες εκδηλώσεις) μπορεί να «προέρχεται» από δύο πράγματα.

Πρώτον ίσως να είναι κάτι σαν «τικ», το οποίο κάνει όταν νιώθει αμήχανος και δεύτερος ίσως είναι μία χειρονομία μέσω της οποίας προστατεύει τον εαυτό του σε περίπτωση που συμβεί κάποια επίθεση.

«Καλύπτοντας την κοιλιακή χώρα με το χέρι του, μπορεί ο Πρίγκιπας Χάρι να θέλει να δείξει έτσι ότι είναι σε θέση να προστατέψει τον εαυτό του, αλλά και όποιον έχει γύρω του και συγκεκριμένα την Μέγκαν Μαρκλ», ανέφερε η ειδικός Μπλάνκα Κομπ.

Από την άλλη, η Κομπ αναφέρει πως αυτή η κίνηση του Χάρι μπορεί να είναι το ίδιο πράγμα με το να παίζει κάποιος με μία τούφα από τα μαλλιά του, να δαγκώνει τα νύχια του ή να χτυπάει επίμονα το πόδι του στο πάτωμα, δείχνοντας έτσι την νευρικότητά του.

Πάντως, η ειδικός κατέληξε πως το πιο πιθανό είναι να μην καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος ο Πρίγκιπας τι ακριβώς κάνει και να βάζει αυθόρμητα το χέρι του μέσα από το σακάκι, θέλοντας έτσι να νιώσει με τον δικό του τρόπο άνετα σε μία αμήχανη γι΄αυτόν στιγμή.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/311465-E-perierge-kinese-poy-ekane-o-prigkipas-CHari-sten-anakoinose-toy-arrabona-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...