Η πιο… σούπερ γιαγιά βρίσκεται στην Κρήτη και φωνάζει: «Let’s do it Χαρίλαε»! (Βίντεο)

Πέμπτη 09/06/2016 – 10:52ΓιαγιάΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ VIRAL ΣΤΟ FACEBOOK                                                                                                                Ένα βίντεο από την Παγκρήτια ραδιοφωνική μετάδοση «Καλοκαίρι Στο Νότο» στο οποίο πρωταγωνιστές είναι μια εκρηκτική αλλά αυθεντική γιαγιά και ένας παππούς σε ένα γραφικό χωριό της Κρήτης, έχει γίνει viral στο facebook.
Πρόκειται για τη Μαρίκα που προετοιμάζει τον Χαρίλαο να ζήσουν ένα καλοκαίρι με πάρτι, συναυλίες και εκδρομές, αλλά να περνούν τον χρόνο τους στο ΚΑΠΗ. Και μόνο το ύφος του κρητίκαρου Χαρίλαου που ακούει την έκρηξη ζωντάνιας της ηλικιωμένης συζύγου του προκαλεί άφθονο γέλιο.
Το βίντεο «Καλοκαίρι στο Νότο» συγκέντρωσε ήδη 100.000 views στο facebook σε μια εβδομάδα ενώ κοινοποιείται και ανεβαίνει συνεχώς από διάφορους χρήστες σκορπίζοντας γέλιο και θετική ενέργεια.
Πρόκειται στην πραγματικότητα για διαφημιστικό ραδιοφωνικής εκπομπής, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 1η Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου. Το «Καλοκαίρι στο Νότο» θα μεταδίδεται καθημερινά μέσα από τους : Madness 95 για το Λασίθι, Λάμψη 92,9 για το Ηράκλειο, Ήχο FM 94,2 για το Ρέθυμνο και Magic Fm 98,2 για τα Χανιά.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...