Η πρώην σύζυγος του ύποπτου για το μακελειό στο Ορλαντο αποκαλύπτει: «Με χτυπούσε»

Κυριακή 12/06/2016 – 21:05Αποκαλυπτική είναι η πρώην σύζυγος του 29χρονου ύποπτου για τη δολοφονία 50 ανθρώπων σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Ορλάντο νωρίς την Κυριακή.
Όπως είπε, ήταν βίαιος και διανοητικά ασταθής και ότι την χτυπούσε επανειλημμένα, ενώ ήταν παντρεμένοι.
Μιλώντας στην Washington Post, γνώρισε τον Omar Mateen στο διαδίκτυο πριν περίπου οκτώ χρόνια και αποφάσισε να μετακομίσει στη Φλόριντα και να τον παντρευτεί. Η ζωή μαζί του ήταν αρχικά κανονική, αλλά στη συνέχεια ο σύζυγός της έγινε βίαιος.
Η ίδια μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας στη εφημερίδα καθώς φοβάται για την ασφάλειά της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο 19χρονος ήταν ασταθής. «Με χτύπαγε. Θα επέστρεφε στο σπίτι και θα ξεκινούσε να με χτυπάει επειδή το πλυντήριο δεν είχε τελειώσει ή για κάτι παρόμοιο», λέει η η γυναίκα που επιβεβαιώνει ότι οι γονείς του φερόμενου δράστη είναι από το Αφγανιστάν. Παράλληλα όμως αναφέρει ένα νέο στοιχείο, ότι ο Omar Mateen γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά του να μετακομίζει αργότερα στη Φλόριντα.
Σύμφωνα με την Washington Post μάλιστα, ο ύποπτος σε φωτογραφίες στο MySpace δημοσίευε selfies του στις οποίες φοράει πουλόβερ με το σήμα της αστυνομίας στη Νέας Υόρκης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...