«Η σπείρα των διασήμων» ξάφρισε τα σπίτια των Βανδή – Νικολαΐδη, Ελαμπντελαουί και Οφόε

«Η σπείρα των διασήμων» ξάφρισε τα σπίτια των Βανδή – Νικολαΐδη, Ελαμπντελαουί και Οφόε

Στόχος της σπείρας των διασήμων, έγινε το βράδυ του Σαββάτου το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στην Βούλα.

Ώρες νωρίτερα, διαρρήκτες «άνοιξαν» τα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε.

Στο σπίτι του ζεύγους Νικολαϊδη, οι κακοποιοί άρπαξαν χρήματα, αλλά και μεγάλης αξίας χρυσαφικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν μεταξύ 7 και 10 το βράδυ του Σαββάτου από παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους. Την ώρα εκείνη το ζευγάρι όπως τα δυο τους παιδιά, δεν βρίσκονταν εκεί. Οι αστυνομικοί τώρα εξετάζουν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρες, «ποντικοί» τρύπωσαν και στα διαμερίσματα των άσσων του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε.

Οι παίχτες που διαμένουν σε αντικριστά σπίτια σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα, έκπληκτοι ανακάλυψαν επιστρέφοντας στις οικίες τους ότι κοσμήματα, χρήματα αλλά και ακριβά ρούχα, είχαν γίνει «καπνός».

Οι στόχοι της σπείρας των διασήμων
Τον Οκτώβριο, ο Αραούχο φαίνεται πως ήταν το πρώτο θύμα διαρρηκτών. Ωστόσο, τον ίδιο εφιάλτη έζησε και ο Εμανουέλ Εμενίκε, ο οποίος, όταν άνοιξε τη πόρτα του σπιτιού του στη Βούλα, διαπίστωσε την εισβολή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες άρπαξαν 10.000ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 50.000ευρώ.

Το προηγούμενο βράδυ, άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να εισβάλουν και στο σπίτι του Βέλγου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Σίλβιο Προτό, στη Βάρη. Στις 8 το βράδυ, ο φύλακας της οικίας αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις, έβαλε τις φωνές και οι εν δυνάμει διαρρήκτες το έβαλαν στα πόδια.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/309370-E-speira-ton-diasemon-xaphrise-ta-spitia-ton-Bande-Nikolaide-Elampntelaoyi-kai-Ophoe ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...