Η συνομωσία των δυνάμεων του καλού, δεν μπορεί να περιμένει άλλο!

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ3Γράφει ο Γιώργος Καρβούνης-Υποψήφιος Βουλευτής με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ στην ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Κοινή διαπίστωση όλων μας είναι ότι το πολιτικό σκηνικό, είναι άρρωστο. Πρέπει άμεσα να αλλάξει και να χτιστεί ξανά με νέα υλικά. Η κοινωνία μας πνίγεται κάτω από λάθος επιλογές, λάθος συνταγές, λάθος νοοτροπίες, λάθος αποφάσεις.

Η πολιτική δεν έχει ανάγκη μόνο από νέους ανθρώπους, αλλά από νέους ανθρώπους που αγωνίζονται σκληρά, παλεύουν σε κάθε δυσκολία, αποκτούν προσόντα και γνώσεις, διεκδικούν και κερδίζουν.

Αυτούς που διακρίνονται στην κοινωνία, για το δημοκρατικό ήθος και την προσφορά τους, αλλά και στην δουλειά τους για τις ικανότητες, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση αποφάσεων.
Ανήκω σε αυτήν την κατηγορία των νέων και είπα φτάνει πια δεν πάει άλλο!
Εντάχθηκα με το ΠΟΤΑΜΙ για να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στονΑΓΩΝΑ για να βγει η Χώρα από το αδιέξοδο και την κρίση.

Φαίνεται ότι οι αρχές και οι θέσεις μας έχουν απήχηση στην κοινωνία και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω για να κτίσουμε όλοι μαζί κάτι καινούργιο με νέα υλικά και Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, γιατί στις εκλογές αυτές κρίνονται πολλά, μα πάνω από όλα η αξιοπρέπειά μας και το δικαίωμα στην ελπίδα.

Είχα ευκαιρίες αλλά και προτάσεις για μια καλή καριέρα στο εξωτερικό, όμως προτίμησα να μείνω εδώ και να αγωνιστώ για τον τόπο μου και τη χώρα μας. Η γενιά μου, η γενιά της ανεργίας και της υποαπασχόλησης, δεν το βάζει κάτω και
δίνει μάχες κάθε μέρα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στο πρόσωπό μου θέλω να δείτε τον εαυτό σας, τον γιό σας ίσως και το παιδί του φίλου σας ή και του γείτονά σας, που μεγάλωσε και σπούδασε με όνειρα, κούραση και δυσκολίες αλλά κάποιοι του ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του.
Ο Νομός μας που είναι προικισμένος από τη φύση με όλα του κόσμου τα καλά, πρέπει να αποκτήσει πλέον οντότητα και όραμα, με καινοτόμα προγράμματα, με έργα αλλά και απορρόφηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων στη Γεωργία, στον Τουρισμό,στο Εμπόριο, στη Ναυτιλία, στην Ενέργεια.

Το Περιβάλλον και η Ανάπτυξη καθώς και οι Εναλλακτικές (Ανανεώσιμες) Μορφές Ενέργειας έχουν περίοπτη θέση στους κύριους άξονες πολιτικής στο ΠΟΤΑΜΙ.

Ο τομέας της ενέργειας και ο σωστός ενεργειακός σχεδιασμός μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό εξόδου της Ελλάδας από την οικονομική κρίση.

Η μεγάλη εξάρτηση της χώρας από τις εισαγωγές καυσίμων και οι μη προβλέψιμες και κυρίως μη ελεγχόμενες μεταβολές στην τιμή τους, επιφέρουν ένα σημαντικό αράγοντα αβεβαιότητας στο σχεδιασμό ενεργειακών πολιτικών αλλά και στην ασφάλεια
ενεργειακού εφοδιασμού. Η υιοθέτηση κοινών ευρωπαϊκών πολιτικών στον τομέα της ενέργειας και κυρίως σε σχέση με τις απαιτήσεις για περιορισμό των εκπομπών αέριων ρύπων του θερμοκηπίου κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία. Η διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τόσο στην ηλεκτροπαραγωγή, όσο και στην τελική χρήση ενέργειας αποτελεί λύση στο πρόβλημα.
Η γεωγραφική θέση, το αιολικό/ηλιακό δυναμικό της ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, του τόπου μας, ευνοεί την ανάπτυξη μόνιμων και βιώσιμων δομών στον κλάδο της Ενέργειας.

Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και εφαρμογών τεχνολογίας αιχμής αποτελούν επιπλέον δυνατότητες και προοπτικές που προκύπτουν από την εφαρμογή των ενεργειακών πολιτικών.
Ο τομέας της Ενέργειας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα οικονομικής ανάπτυξης, στην ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, μέσω νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Η προσέλκυση και μόχλευση επενδυτικών κεφαλαίων για την υλοποίηση των προβλεπόμενων από τον ενεργειακό σχεδιασμό τεχνολογικών αλλαγών στο ελληνικό ενεργειακό σύστημα αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία εγχώριας οικονομικής ανάπτυξης.

Η Γη, η Θάλασσα, ο Ήλιος, το Νερό και ο Άνεμος είναι η βαριά μας Βιομηχανία.

Είναι οι Δυνάμεις του καλού που μας περιμένουν!

Καιρός να τις αξιοποιήσουμε, να μην είμαστε επαίτες κανενός!

Αν όχι εμείς , τότε ποιος;

Αν όχι τώρα, πότε ;

Στην προσπάθεια αυτή και στον κοινό μας ΑΓΩΝΑ για ανάπτυξη, δεν περισσεύει
κανείς.

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, δεν θα μας χαρίσει κανείς τίποτα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

Από βάθος καρδιάς σας υπόσχομαι, ότι θα είμαι καθημερινά δίπλα σας με:«ενσυναίσθηση, ζεστασιά και γνησιότητα ».

Και σας καλώ να με τιμήσετε με την ΨΗΦΟ ΣΑΣ, στις Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Γιώργος Κων. Καρβούνης-Υποψήφιος Βουλευτής με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ στην ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Δ.Π.Θ.
Μ.Δ.Ε Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων Δ.Π.Θ.
Δρ. Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Βιώσιμη Ανάπτυξη – Ενέργεια



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...