Η ωμή πραγματικότητα στη Σαουδική Αραβία – Αποκεφαλισμοί και κρεμάλες (Φωτογραφίες – σοκ)

Η ωμή πραγματικότητα στη Σαουδική Αραβία – Αποκεφαλισμοί και κρεμάλες (Φωτογραφίες – σοκ)

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 21/03/2016 – 14:46

Σαουδική Αραβία

Την ωμή πραγματικότητα πίσω από την εικόνα που έχει ο κόσμος της Δύσης για τη Σαουδική Αραβία υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ του βρετανικού δικτύου «ITV» σε συνεργασία με την αμερικανική «Public Broadcasting Service».

Στα πρώτα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας από το ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί αργότερα σήμερα στη Βρετανία οι εικόνες είναι πολύ σκληρές. Σε ένα πλάνο καταγράφονται πέντε ακέφαλα πτώματα να αιωρούνται στο κενό κρεμασμένα σε δύο γερανούς να αιωρούνται στο κενό 

Σύμφωνα με τους παραγωγούς της τηλεταινίας πρόκειται για τα μέλη μιας συμμορίας τα οποία αφού εκτελέστηκαν διά αποκεφαλισμού, στη συνέχεια κρεμάστηκαν προς παραδειγματισμό.

Ακόμα, στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Saudi Arabia Uncovered» καταγράφεται η εικόνα που υπάρχει στη χώρα για τις γυναίκες. Σε ένα πλάνο μια μαυροφορεμένη γυναίκα κείτεται στο πάτωμα περιτριγυρισμένη από τέσσερις αστυνομικούς μετά την κατάδικη της για τη δολοφονία της θετής της κόρης. Στο επόμενο πλάνο η γυναίκα εκτελείται με ένα χτύπημα από σπαθί στο λαιμό την ώρα που φωνάζει «δεν το έκανα, δεν σκότωσα τη θετή μου κόρη».

Σε άλλα πλάνα αστυνομικοί χτυπούν με ραβδιά γυναίκες τις οποίες αντιμετωπίζουν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Παρόμοιας λογικής είναι και η σκηνή από το εσωτερικό ενός σούπερ μάρκετ με έναν άνδρα πελάτη να πετά στο πάτωμα χωρίς προφανή λόγο μια γυναίκα και στη συνέχεια να περνά από πάνω της σαν να μην υπάρχει.

Ακόμα, άνδρας πελάτης σούπερ μάρκετ αντιμετωπίζει μια γυναίκα σαν να μην υπάρχει.

Το ντοκιμαντέρ είναι αποτέλεσμα υλικού που συγκεντρώθηκε με κρυφές κάμερες το προηγούμενο εξάμηνο προκειμένου να δείξει στις χώρες της Δύσης την ιστορία ανδρών και γυναικών που αντιστέκονται σε αυτό που βρετανικά μέσα χαρακτηρίζουν ως «δικτατορία της Σαουδικής Αραβίας» και για το οποίο πληρώνουν βαρύ τίμημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...