Η 9χρονη που πίσω από τις φαντεζί φωτογραφίες, κρύβει μια συγκινητική ιστορία!

Η 9χρονη που πίσω από τις φαντεζί φωτογραφίες, κρύβει μια συγκινητική ιστορία!
Γνωρίστε την Άλις Λούις, το 9χρονο κορίτσι που θέλει να γίνει μοντέλο και ηθοποιός. Ναι καλά διαβάζετε. Αν και μόνο 9 ετών, σε αυτή την ηλικία η Άλις βρήκε το πάθος της που το ονομάζει «Ζωή»!
Μαζί με την μητέρα της και φωτογράφο Κέλι Λούις, της αρέσει να ποζάρει στο φακό και να μεταμορφώνεται σε γνωστούς ήρωες αλλά και χαρακτήρες τόσο των παραμυθιών όσο και των διάφορων χολιγουντιανών ταινιών.

Αλλά η ιστορία της Άλις, δεν είναι μόνο αυτές οι περίτεχνες φωτογραφίες. Το μικρό κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια Λούις, όταν ήταν 7 ετών. Σύμφωνα με όσα λέει στην προσωπική της ιστοσελίδα, η μαμά της Κέλι, ισχυρίζεται ότι το κορίτσι πριν, είχε υιοθετηθεί από 6 διαφορετικές οικογένειες, πριν καταλήξει σε αυτό που αναφέρει ως «παντοτινό σπίτι!»

Αν και η μητέρα της Κέλι, κρίνεται από τους διαδικτυακούς επισκέπτες της σελίδας της επειδή επέλεξε να υιοθετήσει ένα κορίτσι μεγαλύτερης ηλικίας, η ίδια νιώθει περήφανη και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που την φωτογραφίζει.

«Η Άλις θέλει να μάθει όλος ο κόσμος την ιστορία της. Θέλει ο κόσμος να εμπνευστεί από την ίδια ώστε να υιοθετούνται και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας!», είπε η μαμά της συμπληρώνοντας πώς ο λόγος που κάνουν κοινές φωτογραφίσεις είναι γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο να δεθούν για να έρθουν πιο κοντά.

Ένας ακόμη λόγος που η Άλις φωτογραφίζεται είναι για να εξερευνήσει την ταυτότητά της και για να βρει τα κλειδιά για τη δική της προσωπικότητα. Μερικές από τις ηρωίδες που διάλεξε όπως θα δείτε για να ενσαρκώσει είναι η Ιωάννα της Λωραίνης και η Μαρία Αντουανέτα.
Πάντως από τις φωτογραφίες και μόνο, δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για ένα κορίτσι μόνο 9 ετών!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...