Η Emma Watson στέλνει το ηχηρότερο μήνυμα για το περιβάλλον με το φόρεμά της

Η Emma Watson στέλνει το ηχηρότερο μήνυμα για το περιβάλλον με το φόρεμά της

Κατηγορία

eri200
Τετάρτη 04/05/2016 – 20:51

emma

Πολλές ήταν οι κυρίες της σόουμπιζ που διαγκωνίστηκαν για την εντυπωσιακότερη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Met Gala, του φιλανθρωπικού πάρτι που διοργανώνει κάθε χρόνο το Μουσείο Ενδυματολογικής Τέχνης της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με διασημότερο περιοδικό μόδας, τη Vogue.

Το να βάλει κανείς ένα φόρεμα από ανακυκλωμένα μπουκάλια συνιστά σίγουρα κάτι πρωτοποριακό και μη αναμενόμενο.

Η Emma Watson περπάτησε επάνω στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο φόρεμα, αποτελούμενο από κορσέ, παντελόνι και επισυναπτόμενη μακριά ουρά, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των κριτικών μόδας.

«Μόδα στην εποχή της τεχνολογίας» ήταν το κεντρικό θέμα του φετινού Met Gala και η νεαρή ηθοποιός έκανε την ορθότερη επιλογή ενδύματος.

watson

Εξηγώντας γιατί επέλεξε αυτό το φόρεμα, η Watson εξήγησε: «Το πλαστικό είναι ένας από τους μεγαλύτερους ρυπαντές του πλανήτη. Η επαναχρησιμοποίηση του για το φόρεμά μου στο Met Gala αποδεικνύει τη δύναμη της τεχνολογίας, της δημιουργικότητας και της μόδας, όταν αυτά συνδυάζονται μαζί».

Η τουαλέτα της ηθοποιού δημιουργήθηκε σε συνεργασία του σχεδιαστή Κάλβιν Κλάιν και της Eco Age, μίας εταιρείας που βοηθά τις επιχειρήσεις να βρουν βιώσιμες λύσεις.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...