Η Luz Casal έρχεται στο Ηρώδειο

Η Luz Casal έρχεται στο Ηρώδειο
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στο Ηρώδειο, στις 11 Σεπτεμβρίου, παρέα με μια από τις πιο ζεστές κι ευαίσθητες φωνές της εποχής μας, αυτή της Luz Casal.
Με τον τίτλο “Alma” η Luz Casal θα παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό, μια συναυλία γεμάτη “ψυχή”.
Η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή θα μας ταξιδέψει στον κόσμο των αισθήσεων, με κομμάτια πολύ αγαπημένα και ξεχωριστά.
Η σπουδαία αυτη ερμηνεύτρια, η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ, με την παγκόσμια ακτινοβολία, τη δυναμική παρουσία, το πάθος, την πηγαία εκφραστικότητα και τη φοβερή μελωδικότητα της φωνής της, εγγυάται ένα μοναδικό  πρόγραμμα από τα βάθη της ψυχής της.
Τραγούδια της που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα, συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνευμένα από τη διασημότερη εκπρόσωπο της Ισπανόφωνης μουσικής σκηνής, αναμένεται να προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης κάτω από την Ακρόπολη.
Η Luz Casal ήταν αυτή που εισήγαγε το ροκ στην Ισπανία, εξάγοντας ταυτόχρονα με απίστευτη επιτυχία τη δική της μουσική παράδοση σ’ όλο τον κόσμο, κερδίζοντας διακρίσεις και βραβεία. Δεν σταματά να πειραματίζεται με νέα μουσικά είδη, να συνεργάζεται με αναγνωρισμένους και σημαντικούς καλλιτέχνες, να ερμηνεύει ποπ, ροκ,  μπαλάντες, μπλουζ και φλαμένκο, παραμένοντας πάντα πληθωρική, ζεστή και ευαίσθητη.
Nωρίτερα, στις 8 Σεπτεμβρίου, η Luz Casal θα εμφανιστεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών και στις 9 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης.
Πληροφορίες: Ηρώδειο, στις 9 μ.μ., είσοδος 23, 35, 45, 58 και 70 ευρώ.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...