Η Microsoft ετοιμάζει την παραγωγή του Surface Mini;

Η Microsoft ετοιμάζει την παραγωγή του Surface Mini;
Τελικά, η υπόθεση με το Surface Mini της Microsoft τείνει να γίνει ένα μικρό σήριαλ στο οποίο σήμερα προστέθηκε ένα ακόμη επεισόδιο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια φήμη που διακινήθηκε μέσω του @evleaks, η αμερικανική εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή της «μικρής» ταμπλέτας, η οποία φέρεται να είχε ακυρωθεί μόλις πριν από λίγους μήνες. Μάλιστα, η φήμη θέλει τη Microsoft να ετοιμάζεται και για επίσημες ανακοινώσεις εντός του καλοκαιριού.

Η υπόθεση με το Surface Mini ξεκίνησε λίγο πριν το συνέδριο Build της Microsoft, στις αρχές Απριλίου, όπου η εταιρεία αναμενόταν να παρουσιάσει μία μικρότερη έκδοση της ταμπλέτας Surface. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και η Microsoft ανακοίνωσε μόνο το Surface Pro 3 των 12 ιντσών. Επίσης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου δεν έγινε καμία απολύτως αναφοράς σχετικά με το φημολογούμενο Surface Mini.Οι φήμες εκείνης της περιόδου ήθελαν την ακύρωση να έχει επέλθει, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, ενώ κάποιες άλλες ήθελαν τη Microsoft απλά να αναβάλλει τα σχέδιά της για αργότερα.

«Νερό στο μύλο» έριξε στη συνέχεια η αποκάλυψη ότι σε ένα online user manual για το Surface Pro 3 γινόταν αναφορά σε μία συσκευή με την ονομασία Mini.Το «μυστηριώδες» Surface Mini φημολογείται ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου 7 ή 8 ιντσών, επεξεργαστή ARM και θα συνοδεύεται από stylus. Εάν η συσκευή όντως πρόκειται να ανακοινωθεί εντός του καλοκαιριού, τότε είναι σίγουρο ότι γρήγορα θα υπάρξουν πρόσθετες διαρροές σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...