Η Tamuz Nissim με το κουαρτέτο της και ο Shauli Einav στο Athens Technopolis Jazz Festival

Η Tamuz Nissim με το κουαρτέτο της και ο Shauli Einav στο Athens Technopolis Jazz Festival
Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά το “athens technopolis jazz festival” φιλοξενώντας jazz τάσεις από όλο τον πλανήτη.
Μουσικά σχήματα από 12 χώρες (Ουγγαρία, Ισραήλ, Ελλάδα, Ολλανδία, Ισπανία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο και Τουρκία) δίνουν το παρών στην Τεχνόπολη.

Το “Athens Technopolis Jazz Festival” θα φιλοξενήσει τα πλέον αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στο είδος, με διεθνή καριέρα και καταξίωση, ερμηνεύοντας ένα μεγάλο φάσμα ακουσμάτων.

Tamuz Nissim Quartet feat. Shauli Einav (Ισραήλ)

Με ζεστή και εκφραστική φωνή, η Tamuz Nissim βαδίζει σε μουσικούς δρόμους που αντλούν από τις πιο μοντέρνες όψεις του vocal jazz ρεπερτορίου.

Με τεχνική εύπλαστη και διεισδυτική και προσέγγιση που αναδίδει φρεσκάδα, η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πιανίστρια από το Τελ Αβίβ έχει δώσει ήδη εξαιρετικά δείγματα της τέχνης της μέσα από διάφορα projects και με τον πρώτο της δίσκο, “The Music Stays In A Dream”, που κυκλοφόρησε πέρσι και στον οποίο συνεργάζονται εξαιρετικοί Έλληνες τζαζ μουσικοί.

Μέσα από original ως επί το πλείστον μουσικές, που πιάνουν ένα ευρύ εκφραστικό φάσμα, η Tamuz Nissim δείχνει ισχυρά καλλιτεχνικά αποθεματικά που ανανεώνουν με τη δροσιά και την ευαισθησία τους την ίδια την τζαζ.

Στο φεστιβάλ η Tamuz συνεργάζεται με τον πολύπειρο Ισραηλινό σαξοφωνίστα Shauli Einav.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, ώρα 22:00 στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...