Θέλει το 3Χ3 με Παπαδόπουλο, Χολέβας

Την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου αναζητά απόψε (21:45, «Le Coq Arena») η εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Ταλίν απέναντι στην Εσθονία.

Η γηπεδούχος είναι μεν μικρότερης δυναμικότητας από την ελληνική ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην κάτι αν αυτό δεν αποτυπωθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα,

Η απουσία του Τζαβέλλα και κυρίως του Φορτούνη, η όχι καλή απόδοση ορισμένων παιχτών καθώς και η μη ικανοποιητική συμπεριφορά κάποιων συνεργασιών, αναγκάζει τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα να προβεί σε αλλαγές. Για το εναρκτήριο λάκτισμα θα παραταχθούν – σύμφωνα και με όσα φάνηκαν από τη χθεσινή προπόνηση – τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα, συγκριτικά με το παιχνίδι απέναντι στην Κύπρο.

Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρουν οι Χολέβας και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο πρώτος αριστερά και ο δεύτερος (αντικατέστησε τον Σταφυλίδη, την Παρασκευή) ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Μανιάτη. Αν ο Σκίμπε (που είναι το πιθανότερο) επιλέξει για αντι-Τζαβέλλα τον Σταφυλίδη (επιστρέψει δηλαδή στην θέση που γνωρίζει και αγωνίζεται), τότε ο Χολέβας (όπως και με την Κύπρο που αντικατέστησε τον Μπακασέτα) θα αγωνιστεί ως χαφ/εξτρέμ. Το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί αριστερό μπακ ο παίκτης της Γουότφορντ και μπροστά του ο Γιαννιώτας, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το ρόλο του Φορτούνη μάλλον θα κληθεί να επωμιστεί ο Μάνταλος. Λιγότερο πιθανή φαντάζει η επιλογή Ταχτσίδη. Για τη θέση του δεξιού χαφ/εξτρέμ προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Γιαννιώτας. Δεν θα ήταν πάντως έκπληξη και η επιλογή του Καρέλη.

Η 11άδα λοιπόν θα στελεχώνεται από τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Παπασταθόπουλο και Μανωλά ως στόπερ. Δεξιά τους τον Τοροσίδη και αριστερά τους τον Σταφυλίδη. Μανιάτη, Κυρ. Παπαδόπουλο ως αμυντικά χαφ, και μπροστά τους Χολέβας (αριστερά), Μάνταλο (κέντρο), Γιαννιώτα (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Στον άλλο αγώνα του 8ου ομίλου, θα αναμετρηθούν ακόμα Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Κύπρος και Γιβραλτάρ – Βέλγιο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...