Θέλετε να παραιτηθείτε και δεν ξέρετε πώς; Διαβάστε και εμπνευστείτε!

Θέλετε να παραιτηθείτε και δεν ξέρετε πώς; Διαβάστε και εμπνευστείτε!

 

Εάν είστε από εκείνους τους δυσαρεστημένους εργαζόμενους που επιθυμούν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους, τότε το άρθρο είναι για εσάς! Σίγουρα οι περισσότεροι θα έχετε περάσει αρκετό χρόνο καταστρώνοντας το καλύτερο σχέδιο για την έξοδό σας, γράφοντας για παράδειγμα παθιασμένους λόγους, αλλά η ουσία είναι να πείτε το αντίο εξετάζοντας κάθε παράμετρο. Όσο παρορμητικοί και αν θέλετε να γίνετε, δεν πρέπει να κυριευτείτε από τα συναισθήματά σας αλλά να δώσετε μια προειδοποίηση τουλάχιστον δυο εβδομάδων. Γνωρίζοντας ότι έτσι θα κερδίσετε μια συστατική επιστολή, οφείλετε να ενημερώσετε τον εργοδότη σας ότι σκοπεύετε να αποχωρήσετε για προσωπικούς λόγους ή γιατί παρουσιάστηκε μια νέα ευκαιρία.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι εργαζόμενοι, που εξαιτίας του αυθορμητισμού τους θέλουν να κάνουν μια άκρως εντυπωσιακή έξοδο, μη διστάζοντας για τις συνέπειες. Και φυσικά δεν είστε μόνοι: Όπως γράφει η New York Post, πάνω από δυο εκατομμύρια Αμερικανοί εγκαταλείπουν κάθε μήνα την εργασία του, σύμφωνα με το στατιστικά στοιχεία.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα ανθρώπων που είπαν το «παραιτούμαι» με ευφάνταστο τρόπο:

Σε χαρτί τουαλέτας: σύζυγός παραιτήθηκε δίνοντας στον προϊστάμενό του την επιστολή παραίτησης, με τη διαφορά πως το κείμενο ήταν γραμμένο σε ένα κομμάτι χαρτί υγείας. Μάλιστα, για να κάνει σαφές στον εργοδότη του ότι πράγματι επρόκειτο για τέτοιο χαρτί, σχεδίασε και μια τουαλέτα δίπλα στην υπογραφή του.

Κατά την διάρκεια αεροπορικής πτήσης: αεροσυνοδός έκανε μια εντυπωσιακή έξοδο από το αεροπλάνο, όταν ανακοίνωσε την παραίτησή του. Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους, μια επιβάτιδα φέρεται να του επιτέθηκε και εκείνος βρήκε ευκαιρία να πει «μέχρι εδώ!». Ο μετέπειτα ήρωας, άρπαξε δυο μπύρες, άνοιξε το διάδρομο αναγκαστικής προσγείωσης και αποχώρησε θεαματικά.

Live στις ειδήσεις: Άφησε τους πάντες έκπληκτους, η ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Alaskan TV, που ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση όταν αποφάσισε να εκστομίσει τη λέξη που ήθελε να πει διακαώς, ώστε να αφοσιωθεί στη νέα της επιχείρηση με κάναβη: «παραιτούμαι» είπε και πέταξε τα χαρτιά της μακριά, αφήνοντας την άνκορ γούμαν εμβρόντητη να ζητά συγνώμη από τους τηλεθεατές.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/307809-THelete-na-paraitetheite-kai-den-xerete-pos-Diabaste-kai-empneysteite ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...