Θέλουν τον Μαρινάκη για …δήμαρχο Πειραιά

Θέλουν τον Μαρινάκη για ...δήμαρχο Πειραιά
Και ξαφνικά κάποιοι σπεύδουν να μας ανακοινώσουν ότι Εκκλησία, επιχειρηματίες και πολιτικοί παρακαλάνε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, να κατέβει για δήμαρχος του Πειραιά. Κι αυτός το σκέφτεται, λένε, διότι έχει αυξημένες υποχρεώσεις με τη ναυτιλία και με τον Θρύλο που θέλει να τον κάνει ευρωπαϊκή ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά οι πιέσεις στο πρόσωπό του, γιατί προφανώς τον θεωρούν ικανό, είναι λένε οι γνωστοί παπαγάλοι, έντονες που δεν αποκλείεται ο Μαρινάκης να πει το «ναι» και να κάνει την έκπληξη. Τι να πει κανείς. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για την ελληνική πολιτική σκηνή, έστω κι αν αυτή αφορά την αυτοδιοίκηση.

Κάποιοι θέλουν να παίξουν παιχνίδια εκμεταλλευόμενοι τη δημοφιλία που έχει ο Ολυμπιακός και να εκλέγουν δημάρχους στο Μεγάλο Λιμάνι ακόμη και τους πλέον άσχετους με την πολιτική. Για να μην πούμε τίποτε χειρότερο.

Το έκαναν με τον Φασούλα. Άσχετος με την πολιτική κι έγινε δήμαρχος επειδή κάποτε έπαιξε μπάσκετ στον Ολυμπιακό. Βεβαίως ήταν από τους χειρότερους δημάρχους που πέρασαν ποτέ από τον Πειραιά. Θέλουν να το ξανακάνουν τώρα; Γιατί δεν κάνουν δήμαρχο τον… Βαμβακούλα για παράδειγμα; Κρίμα που δε ζει ο Αττίλιο με την τρομπέτα του. Θα μπορούσε να γίνει κι αυτός βουλευτής Πειραιά ή και δήμαρχος.

Για να μην πούμε ότι και ο «μουστάκιας» Νίκος Αναστόπουλος θα μπορούσε μέχρι και πρωθυπουργός να γίνει.

Σκεφτείτε αν όλοι αυτοί μπορούν να γίνουν κάτι, μέχρι που θα έφτανε ο Μαρινάκης. Με τόσα λεφτά, με τον Ολυμπιακό δικό του, με την Ντόρα του, με το σύστημα που έχει στήσει στα media και με τις διασυνδέσεις του στην πολιτική γιατί να χαραμιστεί στη δημαρχία; Υπάρχει και η θέση του… πλανητάρχη που αδειάζει μόλις φύγει ο Ομπάμα.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...