Θανάσης Καλαβρουζιώτης: Ανοικτή Επιστολή προς τους Συντοπίτες – Συνδημότες – Συγχωριανούς  

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  με Απόστολο Κατσιφαρα
Αγαπητοί Συντοπίτες – Συνδημότες – Συγχωριανοί

Αποφάσισα να δοθώ στη μάχη για την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφαρα<<Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο>>. με ανεξάντλητη αισιοδοξία. Είμαι έτοιμος να αφιερωθώ αποκλειστικά στο πώς θα διατηρήσουμε την περιφέρειά μας στη θέση που τις αξίζει . Στο πώς θα δημιουργήσουμε την εικόνα του τόπο μας έτσι ,που να μας κάνει όλους περήφανους. Μπήκα στον αγώνα αυτό με πλήρη συνείδηση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω και με κίνητρο τη μεγάλη αγάπη που έχω για τον τόπο αυτό από τον οποίο προέρχομαι.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφαρα<<Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο>> γιατί νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω,γιατί ποτέ δεν έκρυψα την αγάπη μου και το πάθος μου για τα κοινά και τον τόπο μου.

Πάντα είχα άποψη, για τα σημαντικά ζητήματα της περιοχής και την κατέθετα όπως και τώρα , χωρίς φόβο και πάθος.
Πάντα, έδειχνα το ενδιαφέρον μου, για την Περιφέρεια στο σύνολό της, αφού με τις πολλαπλές δραστηριότητές μου και ενασχολήσεις (Αθλητικά – Πολιτιστικά – Πολιτικά – Συνδικαλιστικά ) ασκούσα και ασκώ πάντα παρεμβάσεις, σε μεγάλα θέματα που αφορούσαν στην προοπτική του τόπου μας .
«Το κίνητρο για την ενασχόληση μου με τις περιφερειακές εκλογές, είναι αρχικά η παρουσία του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφαρα, ο οποίος την επόμενη πενταετία, μπορεί να εγγυηθεί την προοπτική της περιφέρειάς μας».

Συμμετέχω χωρίς σκέψη σε μια επιτυχημένη ομάδα . Η απόφασή  μου δεν είναι παρορμητική ούτε συναισθηματική . Η αυτοδιοικητική πρότασή του συνδυασμού <<Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο >> κάτω από την ηγεσία ενός άκρως επιτυχημένου Περιφερειάρχη,δείχνει τον δρόμο για μια ευρωπαϊκή προσέγγιση στις σύγχρονες απαιτήσεις της αιρετής Περιφέρειας Θέλουμε ,όλοι όσοι συμμετέχουμε στον συνδυασμό <<Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο >>με συγκεκριμένες πράξεις και στοχευμενο πρόγραμμα να ολοκληρώσουμε ένα έργο που άρχισε προ 3,5 ετών Θέλουμε να αναπτύξουμε τις υποδομές μας και να διαμορφώσουμε ένα κοινωνικό δίχτυ για όλους τους συμπολίτες μας. Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφαρα συνεχίζουμε την προσπάθειά για μια σύγχρονή, ανθρωπινή,αναπτυξιακή Δυτική Ελλάδα Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συστρατευθούν στην προσπάθειά μας.

«Στην δύσκολη τριετία που πέρασε η χώρα μας, φυσικά και η περιφέρειά μας, η διοίκηση του Απόστολου Κατσιφαρα, έφερε σημαντικά αποτελέσματα, τα οποία έχουν την αναγνώριση του συνόλου των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας .Δεν είναι καθόλου τυχαίο και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, το γεγονός ότι η Περιφέρεια ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχει καταγράψει το δικό της ρεκόρ, στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, και των στοχευμενων ενεργειών σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα».

«Θέλουμε λοιπον η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ να πρωταγωνιστεί και έως το 2020, ως πρότυπο Ευρωπαϊκής Περιφέρειας, με Ανταγωνιστική και Καινοτόμο Οικονομία, με Ισχυρή Κοινωνική Συνοχή, με βιώσιμο Αστικό και Φυσικό Περιβάλλον. Όραμα μας είναι η Σύγχρονη, Ανθρώπινη, Δυνατή ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ>>.

Αγαπητοί συντοπίτες – συνδημότες – συγχωριανοί, ο αυριανός περιφερειάρχης θα σφραγίσει τη μοίρα της Δυτικής Ελλάδας. Στη νέα στρατηγική της ΕΕ που οι περιφέρειες αποκτούν ισχυρό ρόλο δεσμεύομαι να διαμορφώσω, μέσα από την συμμετοχή μου , πολιτικές που θα εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες και χαρακτηριστικά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κύριος στόχος μου, είναι να γίνει,ο τόπος μας ,ανταγωνιστικός, αντλώντας τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς πόρους, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη, και προβάλλοντας την εικόνα του με σύγχρονους όρους.

Βασισμένος λοιπόν στο πάθος μου για την ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ , θα ήθελα να απευθυνθώ με σεβασμό και ταπεινότητα σε όλους εσάς και να ζητήσω την στήριξη σας και την συμπαράσταση σας.

Σας Ευχαριστώ .

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...