Θα παρακολουθούνται οι παιδεραστές στη Κύπρο

Θα παρακολουθούνται οι παιδεραστές στη Κύπρο
Πρόταση νόμου για τη δημιουργία εποπτικής Αρχής, η οποία θα έχει υπό την παρακολούθησή της παιδεραστές που έχουν αποφυλακιστεί ώστε να μην προβούν ξανά σε αποτρόπαιες πράξεις έναντι ανηλίκων εξέτασε σήμερα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών, Σωτήρης Σαμψών, δήλωσε ότι το αναθεωρημένο κείμενο που είχε ενώπιον της σήμερα η Επιτροπή, πέραν από τις αυξημένες ποινές γα τέτοια αδικήματα που είναι σημαντικότατο και ουσιαστικό στοιχείο, περιλάμβανε και μια άλλη σημαντική παράμετρο αυτής της εποπτείας για όσους έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, έχουν εκτίσει την ποινή τους και έχουν αποφυλακιστεί.

Μετά τη συνεδρία, ο κ. Σαμψών είπε ότι βασίζεται στις αρμόδιες υπηρεσίες για να ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο όσο πιο γρήγορα διότι με τις διατάξεις του προχωρά ένα βήμα πιο μπροστά και μας φέρνει στη συζήτηση, όταν κατατεθεί, και του κυβερνητικού Νομοσχεδίου.

Πρόσθεσε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι φορείς συμφωνούν απόλυτα με την φιλοσοφία της πρότασης νόμου και με τους σκοπούς και στόχους που αυτή η πρόταση Νόμου θα εξυπηρετήσει όταν ψηφιστεί σε Νόμο το συντομότερο δυνατό.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...