Θεοδωράκης: Δεν θέλουμε εκλογική χρηματοδότηση

Θεοδωράκης: Δεν θέλουμε εκλογική χρηματοδότηση
Στο γνωστό τηλεοπτικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων στάθηκε στην εκλογική χρηματοδότηση των κομμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, εξαπέλυσε πυρά κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι το Ποτάμι δεν θα δεχόταν την εν λόγω χρηματοδότηση. 

“Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνήσαν να δώσουν στους εαυτούς τους και στα μικρότερα, όχι στο Ποτάμι. Και να μας δίναν, δε θα τα θέλαμε. Πού θα διαθέσουν τα χρήματα, μπορούν να μας πουν;”.

Από την πλευρά του, αποκάλυψε πως η εκστρατεία του Ποταμιού θα κοστίσει περίπου 120.000 ευρώ, χωρίς να δαπανηθούν “απίστευτα χρήματα που σπαταλούνται από τους κολαούζους της πολιτικής”. Ακόμη είπε πως στις περιοδείες του πάει με τρένο και λεωφορείο, και όχι με “λιμουζίνες, μακιγιέζ, κειμενογράφους και ασφαλίτες”.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ πως ζητούν από τον κόσμο να κάνει υπομονή, οι μεν λέγοντας πως “κάποια στιγμή θα μας ελεήσει η Μέρκελ” και οι δε πως “θα γίνει παγκόσμια επανάσταση”. “Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε τώρα τη χώρα. Είμαστε έτοιμοι για κυβερνητικές συνεργασίες, με όποιο κόμμα συμφωνήσουμε σε μια «Χάρτα» 20 αλλαγών για τη χώρα”, τόνισε από την πλευρά του για την πολιτική του κόμματός του.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...