Θεοδωράκης: Η επιβολή φόρων είναι επιλογή της κυβέρνησης

Θεοδωράκης: Η επιβολή φόρων είναι επιλογή της κυβέρνησης

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 18/05/2016 – 14:14

Θεοδωράκης: Η επιβολή φόρων είναι επιλογή της κυβέρνησης

«ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ»

Για ατολμία κατηγόρησε την κυβέρνηση ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Παράλληλα, τόνισε ότι η επιβολή φόρων είναι επιλογή της κυβέρνησης επειδή δεν θέλει να περικόψει τις σπατάλες και να προχωρήσει γρήγορα στις ιδιωτικοποιήσεις.

Σε συνέντευξή του στο Ράδιο Ηράκλειο 98,4 της Κρήτης ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι «οι πολιτικοί μας, όχι μόνο αυτοί που κυβερνούν σήμερα αλλά και οι προηγούμενοι, εδώ και πολλά χρόνια δεν αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα αλλάξουν πραγματικά την κατάσταση. Κουτσουρεύουν από εδώ και από εκεί μήπως γλιτώσουν την αποδοκιμασία του κόσμου και αυτό δημιουργεί συνέχεια καινούργια προβλήματά».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη σχολίασε ότι «το καινούριο δεν είναι οι πρώην υπουργοί. Αυτή είναι η διαφωνία μας. Εμείς λέμε ότι το καινούριο είναι το νέο αίμα της πολιτικής: νέοι επιχειρηματίες, νέοι επιστήμονες, νέοι διανοούμενοι οι όποιοι πρέπει να βγουν στην πολιτική και πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία».

«Aυτό αφορά και τη Νέα Δημοκρατία, αφορά και το ΠΑΣΟΚ. Αν θέλουν να το χωνέψουν, ας το χωνέψουν. Εμείς πάντως θα επιμείνουμε σε αυτή τη θέση μας», ξεκαθάρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ και το αν θα μπορούσε να αποτελεί μέρος του παζλ μιας ευρύτερης μεταρρυθμιστικής κίνησης τόνισε χαρακτήρισε το κόμμα «αντιμεταρρυθμιστικό και συντηρητικό κίνημα\

«Οι ταμπέλες δεν παίζουν κανένα ρόλο στη ζωή. Σημασία έχει τι υποστηρίζεις στην πράξη. Ο Τσίπρας λοιπόν -δυστυχώς για τη χώρα- επιμένει στο κομματικό κράτος και τον κρατισμό. Άρα, έχει αυτοεξορισθεί από το διάλογο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων», ανέφερε ακόμα ο Σταύρος Θεοδωράκης.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...