Θεοδωράκης: Να αγωνιστούμε για μία δυνατή και δίκαιη πατρίδα

Θεοδωράκης: Να αγωνιστούμε για μία δυνατή και δίκαιη πατρίδα

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 27/03/2016 – 20:15

Θεοδωράκης

«Περνάμε μια δύσκολη περίοδο σαν χώρα. Δεν είναι η στιγμή για φτηνά αντιπολιτευτικά λόγια, η κυβέρνηση όμως δεν έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει αυτή την ώρα για τους Έλληνες. Ελπίζω το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εκείνες οι δυνάμεις που θα αγωνιστούν μαζί με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού για μια πιο δίκαιη, πιο δυνατή πατρίδα».

Τα παραπάνω δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, από τα Χανιά όπου βρέθηκε με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του Ελευθερίου Βενιζέλου στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 80 χρόνων από τον θάνατο του.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη: «Τιμάμε τον μεγάλο ηγέτη τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τιμάμε τους παππούδες μας που αγωνίστηκαν για μια δυνατή Ελλάδα, για μια Ελλάδα της παραγωγής, της προκοπής, μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη. Και θυμόμαστε ότι δε δείλιασαν ακόμα κι όταν ο λαός δεν τους πίστεψε.

Με θάρρος επέμειναν στις μεγάλες αλλαγές που εκείνη την εποχή είχε ανάγκη η μικρή Ελλάδα. Θα πρέπει να βάλουμε έναν τίτλο “οι λαοί δεν ακολουθούν τη μοίρα τους, οι λαοί φτιάχνουν οι ίδιοι το μέλλον τους”. Η ανάγκη της Ελλάδας είναι να έχει πολλούς “Λευτέρηδες” που θα αγωνιστούν με θάρρος για τις μεγάλες αλλαγές.

Για κοινωνική δικαιοσύνη, για δυνατή οικονομία χωρίς παράσιτα και για δυνατή παραγωγή. Η Κρήτη είναι παράδειγμα αλλά μπορούμε ακόμα καλύτερα ακόμα πιο δυνατά και ακόμα πιο ψηλά για την Ελλάδα. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο σαν χώρα. Δεν είναι η στιγμή για φτηνά αντιπολιτευτικά λόγια, η κυβέρνηση όμως δεν έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει αυτή την ώρα για τους Έλληνες. Ελπίζω το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εκείνες οι δυνάμεις που θα αγωνιστούν μαζί με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού για μια πιο δίκαιη, πιο δυνατή πατρίδα».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...