Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεινε το μάτι σε αυτούς που μετείχαν στο πάρτι

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεινε το μάτι σε αυτούς που μετείχαν στο πάρτι

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση επί της προτάσεως που κατέθεσε η ΝΔ για τη σύσταση ειδικής Επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, αναφορικά με την ανάγκη διερεύνησης πιθανόν ευθυνών των σημερινών υπουργών Π. Κουρουμπλή, Α. Ξανθού, και Π.Πολάκη, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιστάθηκε ποτέ στα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, δεν υποστήριξε ποτέ τη μείωση της σπατάλης και τον έλεγχο της φαρμακευτικής δαπάνης. Έκλεινε το μάτι σε αυτούς που μετείχαν στο πάρτι λέγοντας: κανένας έλεγχος, καμία περικοπή πουθενά. Δηλαδή, ζήτω η σπατάλη», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Ο κ.Τσίπρας, στην πρώτη γραμμή, δήλωνε τον Νοέμβριο του 2013, ότι τα γενόσημα είναι φάρμακα αμφίβολης ποιότητας. Δεν είστε, λοιπόν, αθώοι του αίματος. Σας βόλευε το καθεστώς, γιατί όλοι κέρδιζαν, κάποιοι χρήματα, κάποιοι ψήφους και κάποιοι ίσως και τα δύο» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης και συνέχισε: «Κάθε χρόνο πληρώνουμε για εισαγωγές φαρμάκων περισσότερα από 2 δις όταν για εισαγωγές αυτοκινήτων πληρώνουμε λιγότερα από 1 δισ. Αυτοκινητοβιομηχανίες όμως δεν έχουμε ενώ έχουμε 28 ελληνικές εταιρίες που παράγουν φάρμακα, που επενδύουν στην Ελλάδα».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/324490-THeodorakes-O-SYRIZA-ekleine-to-mati-se-aytoys-poy-meteichan-sto-parti ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...