Θες μακριά μαλλιά; Έτσι θα δυναμώσουν και θα μακρύνουν γρήγορα!

Θες μακριά μαλλιά; Έτσι θα δυναμώσουν και θα μακρύνουν γρήγορα!
Το να μακρύνουν τα μαλλιά σας δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό, καθώς υπάρχει συγκεκριμένος..ρυθμός. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια tips που μπορούν να σας βοηθήσουν.
1. Έχετε ψαλίδα; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε τότε είναι να την κόψετε! Και αν πονάτε με το κόψιμο των μαλλιών σας, κάντε την καρδιά σας πέτρα και πάρτε

τα έστω τρία δάχτυλα.

2. Φροντίστε να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας σε κάθε λούσιμο με μάσκες και κρέμες μαλλιών. Έτσι η τρίχα θα είναι καλά ενυδατωμένη δεν θα σπάει εύκολα.

3. Περιορίστε το πιστολάκι, το ισιωτικό μαλλιών ή το ψαλίδι για τις μπούκλες γιατί η θερμότητα που βγάζουν καταστρέφει την τρίχα σου. Τα μακριά μαλλιά πρέπει να στεγνώνουν φυσικά ή με επαγγελματικό πιστολάκι που δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 108 βαθμούς.

Tip: Μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής.

Λούστε τα μαλλιά σας και κάντε μασάζ ξεκινώντας από το λαιμό προς τα πάνω. Αυτό θα βοηθήσει τη τρίχα να μακραίνει υγιή. Προσπαθήστε το νερό να μην είναι πολύ ζεστό, καθώς αυτό κάνει την τρίχα πιο λεπτή και αδύναμη και προτιμήστε φυτικά σαμπουάν, τα οποία είναι πιο φιλικά προς το τριχωτό της κεφαλής.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το συχνό βάψιμο των μαλλιών είναι κατασταλτικός παράγοντας για να μακρύνουν τα μαλλιά σας. Στην αρχή μπορεί να δείχνουν πιο λαμπερά, θέλουν όμως πολύ περισσότερη φροντίδα για να παραμείνουν όμορφα και δυνατά.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...