Θεσπρωτία: Έκλεψαν ποδήλατα και τα… ρούχα της μπουγάδας!

Θεσπρωτία: Έκλεψαν ποδήλατα και τα... ρούχα της μπουγάδας!
Οι δύο δράστες, που είχαν περάσει παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας
Δεν είχαν τον θεό τους οι δυο νεαροί αλλοδαποί που έκαναν επιδρομή σε δυο κοινότητες της Θεσπρωτίας και «χτύπησαν» ισάριθμα σπίτια. Για να διευκολύνονται στις μετακινήσεις τους έκλεψαν μεταξύ άλλων από το ένα δύο ποδήλατα, με τα οποία πήγαν στο άλλο χωριό και «σήκωσαν» τη… μπουγάδα!

Οι δύο 21χρονοι Αλβανοί πήγαν πρώτα στην κοινότητα Βασιλικό, όπου διέρρηξαν ένα σπίτι του οποίου οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και άρπαξαν όσα χρήματα και χρυσά κοσμήματα βρήκαν. Από την αυλή του πήραν και τα δύο ποδήλατα με τα οποία έφυγαν από το χωριό και κατευθύνθηκαν προς την κοντινή Μαζαρακιά. Εκεί, είδαν τα ρούχα που είχε απλώσει η νοικοκυρά στην αυλή για να στεγνώσουν και τα άρπαξαν!

Φεύγοντας, τους είδαν κάτοικοι του χωριού που ειδοποίησαν αστυνομικούς και στην κοινότητα Καρτέρι τους έστησαν… καρτέρι οι άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας! Οι δύο δράστες, που είχαν περάσει παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...