Θετική εισήγηση του ESM για την υποδόση του 1 δισ.

Θετική εισήγηση του ESM για την υποδόση του 1 δισ.

Θετική ήταν η εισήγηση του ESM για έγκριση της υποδόσης του 1 δις. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του EuroWorking Group.

Σύμφωνα με το avgi θετική ήταν η εισήγηση του ESM για έγκριση της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του EuroWorking Group.

Ωστόσο, το τυπικό «πράσινο φως» για την εκταμίευση του παραπάνω ποσού αναμένεται να δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες (πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα) οπότε και θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση του EWG, μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ η ελληνική πλευρά θα δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία για τη μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, τα οποία δεν ήταν δυνατόν να είναι διαθέσιμα χθες. Επομένως, η σημερινή συνεδρίας των διευθυντών του ESM δεν αναμένεται να προεγκρίνει ουσιαστικά την εκταμίευση του 1 δισ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και μετά το πέρας της 2ης αξιολόγησης όταν η θετική εισήγηση του ESM είχε δοθεί στις 26 Οκτώβρη του 2017 και το τυπικό «πράσινο φως» στις 30 Οκτώβρη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/334101-THetike-eisegese-toy-ESM-gia-ten-ypodose-toy-1-dis ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...