Θρήνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«ΕΦΥΓΕ» Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ                                                                                                                   

Μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο έφυγε πριν από λίγες ώρες η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα Στάχτου – Αγγελοπούλου.

Η 42χρονη Ιωάννα που  παντρεύτηκε με το Γιώργο Αγγελόπουλο το 2008 και δύο χρόνια μετά απέκτησαν την κορούλα τους, άφησε την τελευταία της πνοή πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ».

Πριν από περίπου 15 ημέρες είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς νοσηλευόταν για σημαντικό χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Στο πλευρό της οικογένειας Αγγελόπουλου η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Συλλυπητήρια έστειλε ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την οικογένειά του μετά τον πρόωρο και άδικο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας Αγγελόπουλου και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας».

Συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο από τον Παναθηναϊκό

Τα θερμά της συλλυπητήρια για το χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας, εξέφρασε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:                 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους της».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΑΕΚ στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσής της στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του, Ιωάννα, μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της AEK B.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το χαμό της συζύγου του, Ιωάννας».

Συλλυπητήρια της ΚΑΕ Άρης στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Τα θερμά της συλλυπητήρια στο Γιώργο Αγγελόπουλο εξέφρασε η ΚΑΕ Άρης, με σχετική ανακοίνωση, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού «έχασε» τη γυναίκα του, Ιωάννα, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την απώλεια της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας».

Ο Κολοσσός Ρόδου συμπαραστέκεται στον Γ. Αγγελόπουλο

Μετά τους Άρη και Παναθηναϊκό, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κολοσσός Ρόδου για τον χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιώργου Αγγελόπουλου για τον χαμό της συζύγου του, Ιωάννας».

Συλλυπητήρια Φάρου στον Γ. Αγγελόπουλο

Ο Φάρος Κερατσινίου έσπευσε να συλλυπηθεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το χαμό της γυναίκας του, Ιωάννας, μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αναλυτικά:                                  

«Ο Φάρος Κερατσινίου εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού και το Γιώργο Αγγελόπουλο για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του, Ιωάννας».

Και ο ΕΣΑΚΕ στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου

Τη θλίψη του για το χαμό της συζύγου του εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας, εξέφρασε και ο ΕΣΑΚΕ με συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο και τους οικείους του για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας.

Στη μνήμη της εκλιπούσας ο ΕΣΑΚΕ θα καταθέσει στεφάνι».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...