Θρήνος για τον αντιπ. Φωκίδας Κώστα Μίχο.Δείτε το βίντεο του Ν.Ν. από την επίσκεψη στα Μαλάματα

Ο Κώστας Μίχος πέθανε στο σπίτι του σε ηλικία, μόλις 50 ετών – Θλίψη σε ολόκληρη τη Φωκίδα από την είδηση…

Ο Κώστας Μίχος έφυγε έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών. Ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, στενός συνεργάτης του Κώστα Μπακογιάννη νικήθηκε από την επάρατο νόσο και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στο σπίτι του. Ο Κώστας Μίχος δεν είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν πως έπασχε από καρκίνο. Μέχρι την τελευταία στιγμή, προσπαθούσε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας και τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ελάχιστοι να κάνουν δυσάρεστες σκέψεις για τον ίδιο. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12 και μισή μετά το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ερατεινή Φωκίδας.

«Δύσκολα βγαίνουν οι λέξεις όταν ξυπνάς τα ξημερώματα από ένα τηλεφώνημα που σε ενημερώνει πως ένας από τους πιο στενούς σου συνεργάτες έφυγε από τη ζωή. Με βαθιά θλίψη και απέραντη συγκίνηση η οικογένεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος αποχαιρετάμε τον Κώστα Μίχο, Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, ο οποίος έφυγε από κοντά μας πρόωρα, σε ηλικία μόλις 49 ετών» Δείτε το post του Κώστα Μπακογιάννη στο facebook…(Πηγή κειμένου newsit.gr

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από την πρόσφατη επίσκεψη του  στα Μαλάματα στις 21 Απριλίου 2016 μεζί με τον Κώστα Μπακογιάνη. Ο Κώστας Μίχος ήταν ένα από τους πιο αγαπητούς αντιπεριφερειάρχες και γνώστης των προβλημάτων της περιφέρειάς που είχε την ευθύνη.

Η συντανκτική ομάδα του Nafpaktianews.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δείτε το βίντεο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...