Θρήνος για τους Rolling Stones: «Έφυγε» από τη ζωή ο σαξοφωνίστας τους

Θρήνος για τους Rolling Stones: «Έφυγε» από τη ζωή ο σαξοφωνίστας τους
Στα 70 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο  Bobby Keys, ο αγαπημένος σε όλους σαξοφωνίστας των Rolling Stones. Ο θρυλικός μουσικός φαίνεται ότι πέθανε έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια από την οποία υπέφερε, όπως επεσήμανε ο Michael Well που παίζει πλήκτρα στην μπάντα.
Σε ανακοίνωσή του, το γνωστό συγκρότημα ανέφερε ότι «οι Rolling Stones είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του πολύ αγαπημένου φίλου τους και θρυλικού σαξοφωνίστα Bobby Keys. Η συμβολή του στην μπάντα ήταν ξεχωριστή από τη δεκαετία του 1960. Θα μας λείψει πολύ».

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Keith Richards, ο οποίος έχει γεννηθεί την ίδια μέρα με τον  Bobby Keys, τον περιέγραφε ως «αδελφή ψυχή και αγαπημένο μουσικό». «Έχασα τον καλύτερο φίλο στον κόσμο και δεν μπορώ να εκφράσω την αίσθηση της θλίψης που αισθάνομαι», τόνισε ο κιθαρίστας.

Ο Bobby Keys ήταν πολύ κοντά με τον Keith Richards, ωστόσο η μακροχρόνια εξάρτησή του από την ηρωίνη τον αποξένωσε για ένα διάστημα από το υπόλοιπο συγκρότημα.

Πάντως, δεν έλειψε από καμία περιοδεία της μπάντας, ενώ σήμα κατατεθέν της δουλειάς του με τους  Rolling Stones ήταν το solo του στο «Brown Sugar».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...