Θρίλερ με τα συντρίμμια νότια της Κρήτης

Θρίλερ με τα συντρίμμια νότια της Κρήτης

Κατηγορία

kchalkiadakis
Πέμπτη 19/05/2016 – 23:16

Θρίλερ με τα συντρίμμια νότια της Κρήτης

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του μοιραίου Airbus στη Μεσόγειο, κυρίως όσον αφορά τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Παρά το γεγονός πως το απόγευμα της Πέμπτης η αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πως βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus, λίγες ώρες αργότερα οι ελληνικές αρχές διέψευσαν τις πληροφορίες αυτές.

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης όταν η ΕΡΤ μετέδωσε ότι εντοπίστηκαν συντρίμμια που ανήκαν στο αεροσκάφος της EgyptAir. Στην αρχή οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες και μάλιστα αναφέρθηκε ότι βρέθηκαν συντρίμμια νοτιοδυτικά της Κρήτης 

Ωστόσο, η πληροφορία ανασκευάστηκε και μεταδόθηκε πως τα κομμάτια βρέθηκαν νοτιοανατολικά της Κρήτης και μάλιστα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έστειλε και SMS στο οποίο ανέφερε ότι πράγματι βρέθηκαν τμήματα που θεωρούνταν ότι άνηκαν στο χαμένο αεροσκάφος. 

Λίγο αργότερα, ο αντιπρόεδρος της EgyptAir, Αχμέντ Αντέλ, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην Κρίστιαν Αμανπούρ που βρίσκεται στην Αίγυπτο για να καλύψει το δυστύχημα για το αμερικανικό δίκτυο CNN και αποκάλυψε πως τα συντρίμμια του αεροπλάνου εντοπίστηκαν κοντά στην Κάρπαθο.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και μέσω Twitter η εταιρεία, επικαλούμενη επιστολή του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου. 

Τα tweet της Egyptair για τον εντοπισμό κομματιών του αεροπλάνου

Όμως, το γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το BBC το Associated Press και το Reuters μετέδωσαν πως οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται από τις ελληνικές αρχές.

Μάλιστα, ανέφεραν πως οι «Έλληνες αξιωματούχοι εκφράζουν αμφιβολίες ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν ανήκουν στην πτήση MS804 της EgyptAir»!

«Τα ευρήματα εντοπίστηκαν σε αιγυπτιακό FIR, οι ελληνικές δυνάμεις έχουν αποσυρθεί, είναι θέμα του Καϊρου να συνεχίσει τις έρευνες», τόνιζαν

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...