Θρίλερ με την εξαφάνιση του 16χρονου Κωνσταντίνου από τα Βριλήσσια (Εικόνες)

16χρονος

Μεγάλη αγωνία επικρατεί για την τύχη του 16χρονου Κώστα Παναγόπουλου από τα Βριλήσσια, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να μην ξέρει κανείς που βρίσκεται και αν είναι καλά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, το πρωί της Παρασκευής 12 Αυγούστου και από τις 4:30 έως 7:00π.μ., ο ανήλικος, ο οποίος απεικονίζεται στις φωτογραφίες, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην οδό Δίρφης 21 στα Βριλήσσια.

Ο Κωνσταντίνος έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε σορτς και λευκή μπλούζα. Ιδιαίτεροι λόγοι υγείας καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για τον άμεσο εντοπισμό του παιδιού.

Σύμφωνα με τον πατέρα του, η αστυνομία έχει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες πως είδαν το παιδί στο Νέο Φάληρο, κοντά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο νεαρός αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό, όπως είπε ο ίδιος. Οι πληροφορίες από τους αυτόπτες μάρτυρες εξετάζονται από την αστυνομία.

«Το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, το ΚΕΠΙΧ, τα παρατηρητήρια, τα περίπολα πυρασφάλειας όπως και λοιποί εν υπηρεσία και μη εθελοντές στους οποίους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται να εντείνουν την επιτήρηση στη ζώνη ευθύνης του Δήμου, στα αστικά και περιαστικά δάση και τις δασικές περιοχές για τον εντοπισμό του ανηλίκου το δυνατόν ταχύτερο» επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.\

1

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να ενημερώσει το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη στο τηλέφωνο 6945705260, το ΚΕΠΙΧ στο τηλέφωνο 2108040580 και τους γονείς στα τηλέφωνα 6932636580 και 6973276823.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...