Θρίλερ με τον δισεκατομμυριούχο στον Καναδά: Σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε;

Θρίλερ με τον δισεκατομμυριούχο στον Καναδά: Σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε;

Καναδάς

Η αστυνομία θεωρεί “ύποπτους” τους θανάτους και δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο

Η καναδική αστυνομία, εξετάζει το ενδεχόμενο ο δισεκατομμυριούχος Μπάρι Σέρμαν να σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καναδικού Τύπου.

Ο Σέρμαν, ο ιδρυτής της φαρμακοβιομηχανίας Apotex Inc και η σύζυγός του Χάνεϊ βρέθηκαν νεκροί μέσα στην έπαυλή τους στο Τορόντο, την Παρασκευή. Η αστυνομία θεωρεί “ύποπτους” τους θανάτους και δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.

Οι εφημερίδες Globe and Mail και Toronto Sun, επικαλούμενες αστυνομικές πηγές, ανέφεραν ότι τα πτώματα βρέθηκαν κρεμασμένα σε ένα κιγκλίδωμα, στην άκρη της πισίνας, στο υπόγειο του σπιτιού. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα ο 75χρονος Μπάρι Σέρμαν να σκότωσε τη σύζυγό του, να κρέμασε το πτώμα της και μετά να απαγχονίστηκε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με την Toronto Sun δεν έχει βρεθεί μέσα στο σπίτι κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους. Ο διευθυντής της αστυνομίας του Τορόντο Ντέιβιντ Χόπκινσον είπε ότι οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε κάποιο συμπέρασμα για την αιτία και τον τρόπο θανάτου του ζεύγους. «Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σενάρια. Δεν αποκλείουμε κανένα», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος της Apotex απέφυγε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα. «Όπως φαντάζεστε, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους», είπε ο Τζόρνταν Μπέρμαν.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τον Σέρμαν σε πρόσφατες δικαστικές διαμάχες του, δεν ήταν διαθέσιμοι για κάποιο σχόλιο.

Ο θάνατος του Σέρμαν και της συζύγου του προκάλεσε σοκ στην πολιτική και επιχειρηματική ελίτ του Καναδά. Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια εξέφρασε και ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό. Ο Μπάρι Σέρμαν, η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ήταν ένας από τους βασικούς δωρητές του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Κόμματος. Τα τελευταία χρόνια είχε εμπλακεί σε αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες. Σε μία από αυτές, που συνεχιζόταν εδώ και μια δεκαετία, είχε βρεθεί αντιμέτωπος με ξαδέλφια του που ζητούσαν να αποζημιωθούν υποστηρίζοντας ότι τους απέκλεισε από την εταιρεία την οποία ίδρυσε το 1974.

Οι Σέρμαν είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και ήταν γνωστοί για το φιλανθρωπικό έργο τους καθώς έκαναν σημαντικές δωρεές σε νοσοκομεία, πανεπιστήμια και εβραϊκά ιδρύματα. Η Χάνεϊ Σέρμαν ήταν στο διοικητικό συμβούλιο πολλών νοσοκομείων, φιλανθρωπικών και εβραϊκών ιδρυμάτων. Είχε μεταναστεύσει στον Καναδά όταν ήταν ακόμη παιδί, στο πλαίσιο ενός προγράμματος για τη μετεγκατάσταση Εβραίων μετά το Ολοκαύτωμα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/314002-THriler-me-ton-disekatommyrioycho-ston-Kanada-Skotose-te-syzygo-toy-kai-meta-aytoktonese ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...