Θρίλερ με το όνομα γνωστού εκδότη που φέρεται να απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Πέμπτη 09/06/2016 – 16:38Θρίλερ με το όνομα γνωστού εκδότη που φέρεται να απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό τουΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟ                                  Σε απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του οδηγού που απανθρακώθηκε το μεσημέρι στην Αττική Οδό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε αυτό βρισκόταν ο πασίγνωστος εκδότης Π.Μ., το όνομα του οποίου είχε απασχολήσει έντονα τη δικαιοσύνη το τελευταίο διάστημα.
Η σύζυγός του εν λόγω εκδότη επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος έφυγε από το σπίτι τους με το αυτοκίνητό του μάρκας Porsche Cayenne, που κάηκε ολοσχερώς, αλλά από την Αστυνομία είναι αδύνατο να ταυτοποιηθεί το θύμα το οποίο είναι απανθρακωμένο.
Το δυστύχημα συνέβη στο ύψος μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νέου  Ηρακλείου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Οι κάμερες ασφαλείας της Αττικής Οδού, πάντως, έχουν καταγράψει το μοιραίο όχημα να πιάνει φωτιά και να τυλίγεται στις φλόγες ενώ ήταν εν κινήσει.
Στη συνέχεια, προσέκρουσε στον τοίχο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του οδοστρώματος και ακινητοποιήθηκε ενώ συνέχισε να φλέγεται.
Ο άτυχος οδηγός παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του και δεν κατάφερε – άγνωστο γιατί- να το εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός.
Λόγω του τραγικού περιστατικού, καθυστερήσεις σημειώνονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Ηρακλείου.
 


 

Διαβάστε επίσης: 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...