Θρίλερ στην Ταϊλάνδη: Βρήκαν τα παιδιά αλλά μπορεί να μείνουν παγιδευμένα για μήνες στη σπηλιά

Θρίλερ στην Ταϊλάνδη: Βρήκαν τα παιδιά αλλά μπορεί να μείνουν παγιδευμένα για μήνες στη σπηλιά

Σε μια νέα και μεγαλύτερη σε διάρκεια φάση περνάει η περιπέτεια των 12 μαθητών που εγκλωβίστηκαν σε υπόγεια σπηλιά στην Ταϊλάνδη καθώς ο απεγκλωβισμός τους μπορεί να διαρκέσει έως και 4 μήνες!

«Τα αγόρια που είναι παγιδευμένα στη σπηλιά θα πρέπει να μάθουν είτε κατάδυση είτε να περιμένουν για μήνες εώς ότου οι πλημμύρες υποχωρήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο στρατός της Ταϊλάνδης.

 
Ομάδες ξένων ειδικών που έχουν έρθει από Αυστραλία, Βρετανία, Ιαπωνία, Κίνα, καθώς και περίπου 30 αμερικανοί στρατιώτες ενισχύουν τις προσπάθειες των περίπου 1.000 Ταϊλανδών διασωστών που έχουν κινητοποιηθεί για τον απεγκλωβισμό των παιδιών, ενώ όλοι μαζί δεν σταματούν να προμηθεύουν τους παγιδευμένους με τρόφιμα και ιατρικά εφόδια.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων γίνεται προσπάθεια να εγκατασταθεί τηλεφωνική γραμμή προκειμένου οι γονείς των μαθητών να καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Όπως μεταδίδει το BBC τέσσερις δύτες επιχειρούν να προσεγγίσουν εκ νέου τα παιδιά προκειμένου να τους δώσουν ενεργειακά τζελ αλλά και τρόφιμα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/336345-THriler-sten-Tailande-Brekan-ta-paidia-alla-mporei-na-meinoyn-pagideymena-gia-menes-ste-spelia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...