Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Οπλισμένος άνδρας απειλούσε πολίτες (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Οπλισμένος άνδρας απειλούσε πολίτες (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν νωρίς το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην καρδιά της Αθήνας, εκεί όπου ένας άνδρας οπλισμένος έσπειρε τον πανικό σε όσους είχαν την ατυχία να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο σημείο.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που κατάφερε να εξασφαλίσει το kontranews.gr, ένας ημίγυμνος άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι σε κατάσταση αμόκ κρατάει στα χέρια του κάτι που μοιάζει με πιστόλι ή μαχαίρι το οποίο κραδαίνει προς πάσα κατεύθυνση, σε ένα δρόμο κατάμεστο από μαγαζιά με κόσμο αλλά και πολλούς περαστικούς.

Ένας άλλος εύσωμος άνδρας, που φοράει κόκκινη μπλούζα και σκούρο παντελόνι, προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ωστόσο δεν μπορεί να τον πλησιάσει αρκετά για να τον αφοπλίσει.

Αρχικά ο αστυνομικός που βρίσκεται στο σημείο παρακολουθεί από απόσταση ασφαλείας το περιστατικό, περιμένοντας να καταφτάσουν επιτόπου οι ενισχύσεις που έχει καλέσει.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά εμφανίζονται άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στη θέα των οποίων ο δράστης πετάει το όπλο.  

Κάπως έτσι ο αρνητικός πρωταγωνιστής του θρίλερ κατέληξε στα χέρια των Αρχών και απεφεύχθησαν τα χειρότερα,

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/304227-THriler-sto-kentro-tes-Athenas-Oplismenos-andras-apeiloyse-polites-APOKLEISTIKO-BINTEO ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...