Ιαπωνία: Ο επτάχρονος που εγκαταλείφθηκε σε δάσος από τους γονείς του βρέθηκε σώος

Παρασκευή 03/06/2016 – 08:54ΙαπωνίαΣώο βρέθηκε ένα επτάχρονο αγόρι που αγνοείτο αφότου οι γονείς του το εγκατέλειψαν σε δάσος της Ιαπωνίας, πριν από μια εβδομάδα, για παραδειγματισμό.
Το αγόρι, δεν έφερε τραυματισμούς και η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή. Ο επτάχρονος βρέθηκε μέσα σε μια στρατιωτική βάση γύρω στις 7:50 π.μ. (τοπική ώρας) σήμερα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο εντοπισμός του παιδιού επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο των ειδικών δυνάμεων, ο οποίος είπε στο γαλλικό πρακτορείο AFP ότι το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με στρατιωτικό ελικόπτερο για προληπτικούς λόγους. Η εξαφάνισή του είχε κινητοποιήσει στρατό, αστυνομία και εθελοντές που τον έψαχναν από το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Τα ίχνη του παιδιού είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο. Οι γονείς του ανάγκασαν τον επτάχρονο να βγει από το αυτοκίνητό τους στο δρόμο σε ένα βουνό για να τον τιμωρήσουν επειδή δεν τους υπάκουγε. Δεν είχε μαζί του τροφή ή νερό. Οι γονείς του είπαν αρχικά στην αστυνομία ότι ο γιος τους είχε χαθεί ενώ η οικογένεια βρίσκονταν σε πεζοπορία για να μαζέψει άγρια χόρτα, αλλά αργότερα ομολόγησαν ότι είχαν θυμώσει μαζί του γιατί πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα και ανθρώπους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...