Ισοπαλία στο Μάντσεστερ (Βίντεο)

Ισοπαλία στο Μάντσεστερ (Βίντεο)

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 01/05/2016 – 21:05

Ισοπαλία στο Μάντσεστερ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΚΑΙ ΛΕΣΤΕΡ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΕΣ 1-1

Όλοι οι φίλοι της Λέστερ περίμεναν πώς και πώς το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Και αυτό γιατί θα μπορούσε να έχει… ιστορικό χαρακτήρα για την ομάδα τους, αφού με νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» εξασφάλιζε την πρώτη θέση δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και θα έμπαινε και εκείνη στη χρυσή Βίβλο του αγγλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, όλοι όσοι υποστηρίζουν τις «αλεπούδες» θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, αφού η ομάδα τους ήρθε 1-1 με τους «κόκκινους διάβολους». Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και με την ώθηση που τους δίνει το κοινό τους κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 8′ με τον Μαρσιάλ.

Αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τους παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι που πήραν τα… πάνω τους και μερικά λεπτά αργότερα (17′) έφεραν το ματς στα ίσα με το γκολ του Μόργκαν μετά από ασίστ του Ντρινκγότερ.

Από εκεί και πέρα τον έλεγχο τον είχε η Γιουνάιτεντ με τους παίκτες της να έχουν την μπάλα πιο πολλή ώρα στα πόδια τους και με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να «χτυπήσουν» σε κάποια αντεπίθεση, όπως κάνουν άλλωστε και όλη τη χρονιά. Αυτό δεν έγινε, παρά το γεγονός πως είχαν μερικές καλές στιγμές, όπως και οι «κόκκινοι διάβολοι».

Μάλιστα, στο 85′ ο Ντρινκγότερ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αφήσει τη Λέστερ με παίκτη λιγότερο, όμως, αυτό δεν της στοίχισε.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...