Ισπανικός “εμφύλιος” στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ισπανικός "εμφύλιος" στο Τσάμπιονς Λιγκ

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 05/04/2016 – 14:41

Ισπανικός "εμφύλιος" στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΠΡΩΤΕΣ «ΜΑΧΕΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Το Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει απόψε στην τελική ευθεία, με τις τέσσερις από τις οκτώ ομάδες να ρίχνονται στη «μάχη» των προημιτελικών.

Από το αποψινό «μενού» ξεχωρίζει ο ισπανικός «εμφύλιος» με τους δύο πρωτοπόρους της Πριμέρα Ντιβιζιόν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φότο… το σεντόνι.

Η Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε, φιλοξενεί στη «Καμπ Νόου» την Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να αποδείξει ότι η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο ήταν μια κακή παρένθεση στη φετινή εξαιρετική χρονιά.

Ο Λουίς Ενρίκε θα έχει στη διάθεση του τον Ζεράρ Πικέ που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του μετά την τιμωρία του, ενώ Ματιέ, Αντριάνο και Σάντρο δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Από την άλλη οι «ροχιμπλάνκος» έδειξαν τα… δόντια τους με πεντάρα κόντρα στη Μπέτις στο πρωτάθλημα και πλέον θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη, εξαντλώντας τις πιθανότητες για πρόκριση στα ημιτελικά.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γοδίν, με τις πιθανότητες να είναι πάντως με το μέρος του Ουρουγουανού που δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή των Καράσκο – Χιμένεθ που είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη η Μπάγερν, καλείται να αποδείξει στην πράξη τον τίτλο του φαβορί, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα στην θεωρητικά πιο αδύναμη Μπενφίκα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τονίζει ότι ο δρόμος για τα ημιτελικά δεν είναι εύκολος, απέναντι σε μια ομάδα με συμπαγή άμυνα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπόατεγκ και Μπαντστούμπερ.

Η Μπενφίκα με τους Κώστα Μήτρογλου και Αντρέα Σάμαρη να βρίσκουν δίχτυα κόντρα στην Μπράγκα, θέλει να βάλει δύσκολα σε ένα από τα φαβορί. Οι Ζούλιο Σέζαρ, Λουιζάο και Λόπεζ θα είναι εκτός για τους «αετούς».

Τα σημερινό πρόγραμμα:

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45 ΟΤΕ Sport 2)

Μπάγερν Μονάχου – Μπενφίκα (21.45 OTE Sport 1)

Πηγή: Filathlos

 

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...