Ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική

Ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική
Πολύ ισχυρή βροχόπτωση αυτή την ώρα στην Αττική με τα πρώτα προβλήματα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ειδικότερα, αυξημένη είναι η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες ενώ η περιορισμένη ορατότητα ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τους οδηγούς. Εν τω μεταξύ σε ισχύ είναι και σήμερα το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ με τα εντονότερα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα, στη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σταδιακή εξασθένιση των βροχοπτώσεων αναμένουμε από το βράδυ και από τα δυτικά.

Βροχές και αύριο, Πέμπτη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες το πρωί θα είναι κατά τόπους ισχυρές περιμένουμε την Πέμπτη κυρίως στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου καθώς και στα Δωδεκάνησα

Σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων θα υπάρξει προς το βράδυ και μετά. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις νοτιότερες περιοχές της χώρας οπου δεν αποκλειεται να εκδηλωθούν και κάποιες τοπικές καταιγίδες. Οι περιοχές που περιμένουμε την Πέμπτη να έχουν τα περισσότερα φαινόμενα είναι η Σάμος, η Πάτμος, η Κάλυμνος, η Κως και η Ρόδος.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ αλλά αργότερα θα γυρίσουν σε βοριάδες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 εως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από 8 εως 16 βαθμούς ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 12 εως 18 με 19 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα να πυκνώσουν προς το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, κυρίως από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 εως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις που καθώς θα περνάει η μέρα θα αρχίσουν να αραιώνουν και προς το απόγευμα θα βει και ηλιος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 εως 16 βαθμούς κελσίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...