Ισόπαλο το ντέρμπι Αστέρα Ιτέας – Δωριείς Μανάγουλης. Παράπονα για αντιαθλητικό παιχνίδι και για την φιλοξενία. Φωτο-βίντεο

Παράπονα από τους φιλοξενούμενους Δωριείς από την φιλοξενία αλλά και την αντιαθλητικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Αστέρας Ιτέας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου παίχτηκε το ντέρμπι κορυφής για το πρωτάθλημα της Α΄ Φωκίδας. Στο γήπεδο της Ιτέας οι δύο πρωτοπόροι, Δωριείς και Αστέρας Ιτέας, αναμετρήθηκαν σε ένα απόλυτα επεισοδιακό αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0, αλλά λίγο απασχόλησε το αγωνιστικό κομμάτι καθώς από το πρώτο λεπτό φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές της Ιτέας έδειξαν πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πρόκληση επεισοδίων και το αντιποδόσφαιρο.

Ο αγώνας άρχισε με σκληρά μαρκαρίσματα και συχνά αντιαθλητικά φάουλ στα οποία ο διαιτητής Ποντίκας, έδειξε τεράστια ανοχή. Οι Δωριείς είχαν τον πρώτο λόγο και μόλις στο 3ο λεπτό ο Αντώνης Καραγιάννης χάνει την  ευκαιρία του αγώνα όταν μέσα από την μικρή περιοχή πλασάρει και η μπάλα σταματάει σε αμυντικό επάνω στη γραμμή του τέρματος και σε δεύτερο πλασέ η μπάλα χτυπάει πάνω στον συμπαίχτη του Αχιλλέα Κωτσόπουλο ο οποίος δεν πρόλαβε να γυρίσει να σουτάρει με αποτέλεσμα η μπάλα να απομακρυνθεί από αμυντικούς του Αστέρα Ιτέας. Στη συνέχεια και με το διαιτητή να βγάζει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 30’ ο αγώνας κύλησε χωρίς κλασσικές ευκαιρίες και με την μπάλα να γυρίζει γύρω από την περιοχή της ομάδας της Ιτέας.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους φιλάθλους του Αστέρα να βρίζουν και να προκαλούν όλους πετώντας μπουκάλια με νερό εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και κροτίδες και καπνογόνα. Στο 67’, κατά τη διάρκεια αλλαγής για την ομάδα των Δωριέων, οι φίλαθλοι πέταξαν μπουκάλι και άρχισαν να βρίζουν τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Καραγιάννη, ο οποίος δέχτηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από αντιπάλους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτές τις προκλήσεις ο επόπτης και μόνο αυτός, όπως γράφει το φύλλο αγώνος, άκουσε τον ποδοσφαιριστή να ανταποδίδει τις βρισιές. Ο διαιτητής επέβαλε την εσχάτη των ποινών και του έδειξε την κόκκινη κάρτα στο 70’.

Τότε άρχισαν και τα επεισόδια, ο παράγοντας των Δωριέων Βασίλης Νίτσος, που βρισκόταν εντός ου αγωνιστικού χώρου ως εκπρόσωπος της ομάδας του, έσπευσε να συνοδεύσει τον αποβληθέντα ποδοσφαιριστή του προς τα αποδυτήρια καθώς συνέχιζε να δέχεται βρισιές μπουκάλια και καφέδες από τους εξαγριωμένους φιλάθλους του Αστέρα Ιτέας. Στην άκρη της κερκίδας βρισκόταν  πρώην παράγοντας της τοπικής ομάδας ο οποίος συνέχιζε να βρίζει και τους δύο. Ο γενικός γραμματέας των Δωριέων πλησιάζοντας τα κάγκελα δέχτηκε γροθιά στο κεφάλι από άγνωστο, με αποτέλεσμα να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του και η σύρραξη να γενικευτεί από ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Ο προπονητής των Δωριέων Κώστας Κουβέλης ζήτησε από τον διαιτητή να διακοπή οριστικά το παιχνίδι κάτι που δεν έγινε δεκτό. Η διακοπή διήρκησε μόλις 8 λεπτά και αγώνας ξανάρχισε με τον ίδιο σκληρό ρυθμό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο της Άμφισσας τον παράγοντα των Δωριέων αλλά και τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πέττα, ο οποίος μετά τη διακοπή έσκισε το φρύδι του έπειτα από σκληρό και αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Διαγνώστηκε θλαστικό τραύμα στον πρώτο και έγινα 5 ράμματα στο αριστερό φρύδι του δεύτερου.

Η ομάδα των Δωριέων δεν προτίθεται να συνεχίσει με αντίποινα τους αφιλόξενους Ιτιώτες αλλά περιμένει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Φωκίδας η οποία είχε ενημερωθεί μία εβδομάδα πριν,  για αυτή την εξέλιξη.

 

Προπονητής: Κουβέλης Κώστας

Σύνθεση: Παναγόπουλος Δημήτρης, Κάκκος Δημήτρης, Νασόπουλος Δημήτρης, Πέττας Αντώνης(77’ Κατσίκας Δημήτρης), Θανασιός Γιώργος, Βλαχογιάννης Βασίλης, Κωτσόπουλος Αχιλλέας(88’ Καραγιάννης Βασίλης), Μπακούλας Γιάννης (67’ Δημητρόπουλος Βασίλης), Ευθυμιόπουλος Γιώργος, Καραγιάννης Αντώνης,

Αποστολή: Ασημακόπουλος Σπύρος, Δανιάς Τάσος, Κατσάμπας Βασίλης

Ρεπορτάζ από την σελίδα των Δωριέων

unnamed (6) unnamed (7) unnamed (5)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μία αγωνιστική πριν γίνει το ντέρμπι με τους Δωριείς, 50 φίλαθλοι της Ιτέας είχαν βρεθεί στα Μαλάματα για τον αγώνα με την Γλυφάδα! Δν έγινε ποτέ τίποτα παρόλο που ο ”κύριος” Καραγιάννης βρέθηκε απέναντι απο την κερκίδα κ έβριζε τους παίχτες της Ιτέας με την παρέα του κ συγκεκριμένα εναν παίχτη του Αστέρα κ μόλις τελείωσε ο αγώνας εξαφανίστηκε! Αν αυτό δεν προκαλεί κ δεν οξύνει τα πνεύματα τότε τι?

    • Φίλε δεν ήμουν στο γήπεδο κάτω λέεί οτι είναι το ρεπορτάζ της ομάδας.Έχει πηγή αν έχεις αντίθετη άποψη να την γράψεις στο email.
      Ευχαριστώ
      Nafpaktianews.gr

  2. ok..tote den exeis swsth enimerwsh…propagadistikh tha elega…kai de xerw pou aposkopei..profanws gia na dimiourgithei klima apo pleuras twn “kalwn” paidiwn ap toys dwrieis..mias kai to mono pou egine htan na pesei ena mpoukali ston agvnistiko xwro…oxi polla…oute krotides oute kapnogona..kai to mpoukali epese meta tin frash tou paixth karagiannh pros tin exedra (ade gam….. re m…).amesws meta feugontas pros ta apoditiria exontas dei tin kokkini karta….prokalese 500 filathlous legontas tous elate twra na sas g….ena enan…me tin asfaleia twn trimetrwn sidereniwn kaggelwn pou den mporei na perasei opados….kapioi thermoaimoi ton evrizan..kai adi na erthei o ekprosopos tis omadas tous na ton apomakrunei….irthe alla arxize ki autos na vrizei ton kosmo mazi me allous paixtes twn dwriewn..to mono pou epese htan mia apali sfaliara ston paragonta…kai autos thewrise swsto na kanei theatro kai na geliopoihthei legontas pws xreiazete asthenoforo…auta meses akres…kai na xereis pws gia na ton eftase xeri exw ap ta kaggela….fantasou poso konta htan se ayta…oso gia ton podosfairisth petta antwnh o opoiow exei agwnisthei sto parelthon stin omada mas den traumatisthke apo antiathlitiko markarisma..alla se sigkrousi kefali me kefali ston aera me diko mas podosfairisth o opoios ki autos ekane 5 rammata…auta ta liga…gia na katalaveis…

    • Φίλε μου δεν έχω κάτι με την ομάδα σου αυτό είναι το ρεπορτάζ της ομάδας της Μανάγουλης όχι δικό μου το έχω λάβει με email. Δεν αμφισβητώ ότι λές αν θές γράψε ένα κείμενο και στείλε. Σε ευχαριστώ απλά για αποφυγή παρεξηγήσεων σου το αναφέρω. Καλή συνέχεια στην ομάδα σου.
      Β.Δ.
      Napaktianews.gr

  3. Όταν μια εβδομάδα πριν ζητάς απο την Ε.Π.Σ παρατηρητές γιατί ξέρεις (;) οτι θα γίνουν επεισόδια, γιατί δεν ζητάς κ προστασία απο την αστυνομία για την ομάδα σου, παρά μόνο σε ενδιαφέρει να υπάρχει κάποιος να τα δεί κ να τιμωρηθεί η αντίπαλη ομάδα????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...