ΚΚΕ: Η κυβέρνηση αξιοποιεί τις συνομιλίες για να νομιμοποιήσει την αντιλαϊκή της πολιτική

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση αξιοποιεί τις συνομιλίες για να νομιμοποιήσει την αντιλαϊκή της πολιτική

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 04/04/2016 – 17:45

ΚΚΕ

«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αξιοποιεί τις συνομιλίες των στελεχών του Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον γνωστό και δοκιμασμένο εκβιασμό ότι «υπάρχουν και χειρότερα», για να νομιμοποιήσει την αντιλαϊκή της πολιτική».

Τα παραπάνω αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση με τις αποκαλύψεις των Wikileaks για τις απόρρητες συνομιλίες των στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αξιοποιεί τις συνομιλίες των στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και τον γνωστό και δοκιμασμένο εκβιασμό ότι «υπάρχουν και χειρότερα», για να νομιμοποιήσει την αντιλαϊκή της πολιτική, να εξωραΐσει το μνημόνιο που έχει υπογράψει με την Ευρωπαϊκή Ένωση και να επιταχύνει την αξιολόγηση, δηλαδή το νέο πακέτο σκληρών μέτρων.

Ο λαός έχει πληρώσει πολύ ακριβά στο παρελθόν και με πολλές κυβερνήσεις αυτόν τον εκβιασμό, γι’ αυτό και χρειάζεται να γυρίσει την πλάτη σ’ όσους τον καλούν να επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, οργανώνοντας το δικό του αγώνα για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής», αναφέρει κλείνοντας η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...