Κάρλα Μπρούνι σε Ολάντ: «Ελπίζω να πεθάνεις πριν από εμένα»!

Κάρλα Μπρούνι σε Ολάντ: «Ελπίζω να πεθάνεις πριν από εμένα»!

Μπρούνι

Πριν από λίγες μέρες η Γαλλία θρήνησε έναν αυθεντικό ροκ σταρ-σύμβολο για τη χώρα, τον Τζόνι Χαλιντέι. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν διάφορες εξέχουσες προσωπικότητες της Γαλλίας, μεταξύ αυτών και διάφοροι πολιτικοί με τις συζύγους τους, παραβρέθηκαν στην κηδεία.

 Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρώην πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί με τη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι. Μάλιστα έτυχε η Μπρούνι και ο Ολάντ να κάτσουν δίπλα ο ένας στον άλλον, όπως απαιτείται απ’ το πρωτόκολλο. Οι σχέσεις των δύο δεν θα μπορούσαν για κανέναν λόγο να χαρακτηριστούν «φιλικές», το αντίθετο μάλλον.

 Το τελευταίο αποδεικνύεται από τον διάλογο που είχαν οι δύο στην κηδεία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας αποκάλυψε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας τον επίμαχο διάλογο που είχε με τον πρώην πρόεδρο. Η Μπρούνι φέρεται να είπε, «Λόγω του πρωτοκόλλου έτυχε να κάτσω δίπλα στον Ολάντ. Τότε του είπα, μπορεί τελικά να συμπαθήσουμε ο ένας τον άλλο και να έρθεις στην κηδεία μου».

 Τότε ο πρώην Γάλλος πρόεδρος φέρεται να της απάντησε «μπορεί να φύγω εγώ πρώτος» με την Κάρλα Μπρούνι να έχει τον τελευταίο λόγο με τη φράση «το ελπίζω»…

 Οι σχέσεις Μπρούνι-Ολάντ ποτέ δεν ήταν καλές αλλά κανείς δεν περίμενε μια τέτοια αντίδραση από τη σύζυγο του Σαρκοζί.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/313377-Karla-Mproyni-se-Olant-Elpizo-na-pethaneis-prin-apo-emena ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...