Κέρδη στη Wall – Άλμα 3% για την Apple

Κέρδη στη Wall - Άλμα 3% για την Apple
Σε χαμηλό 8 μηνών το πετρέλαιο καθώς ο ΟPEC ρίχνει τις προοπτικές ζήτησης σε επίπεδα οικονομικής κρίσης
Άνοδος στη Wall, με τις τεχνολογικές μετοχές να ηγούνται των κερδών ενώ ο ενεργειακός κλάδος υποχώρησε για τρίτη μέρα. Οι επενδυτές έχουν το βλέμμα στραμμένο στο αν η Fed θα αυξήσει τα επιτόκια νωρίτερα από ό,τι περιμένουν οι αναλυτές.

Ο Dow ενισχύθηκε 55 μονάδες ή 0,32% στις 17.069 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,38% στις 1.996 μονάδες ενώ ο Nasdaq κατέγραψε κέρδη 0,76% στις 4.587 μονάδες.

O δείκτης φόβου (VIX) σημείωσε πτώση 4,6% στο 12,88.

“Η τεχνολογία είναι ένα από τα αγαπημένα μας σημεία, επιπρόσθετα, όπως κάθε τομέας που πάει καλά σε ένα ανοδικό γύρισμα της αγοράς. Υπάρχει η αναμονή ενός αρκετά καλού κύκλου αναβάθμισης τόσο για τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις”, δήλωσε ο Jeff Kravetz, περιφερειακός διευθυντής επενδύσεων της US Bank Wealth Management.

“Η μείωση στο κόστος του αργού και η άνοδος της καταναλωτικής εμπιστοσύνης σε συνδυασμό είναι καλά νέα για τις λιανικές πωλήσεις”,  αναφέρει ο JJ Kinahan, επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής στο TD Ameritrade.

“Η καταναλωτική εμπιστοσύνη είναι ψηλά και θα δούμε να επιδρά στα νούμερα των λιανικών πωλήσεων”, ανέφερε και ο  Chris Gaffney, επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής στην EverBank Wealth Management.

Στο πεδίο των μετοχών, η Valero Energy υποχώρησε 3,25%, ενώ η Tesoro σημείωσε πτώση 2,85% και ηγούνται των απωλειών του ενεργειακού κλάδου.

OIKONOMIA



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...