Κέρδη 2 εκατ. ευρώ για το 2013 είχε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κέρδη 2 εκατ. ευρώ για το 2013 είχε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Κερδοφορία παρουσίασε το 2013 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις τα κέρδη της μετά από φόρους είναι 1,95 εκατ.ευρώ, έναντι 272, 8 χιλιάδων ευρώ το 2012.

Ειδικότερα, βάσει των στοιχείων ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 75,7 εκατ. ευρώ από 82,9 εκατ. ευρώ το 2012 παρουσιάζοντας μια μείωση 8,8% περίπου.

Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης προ φόρων, χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων, αποσβέσεων και προβλέψεων ανήλθαν σε κέρδη ποσού 3,7 εκατ. ευρώ έναντι κέρδους 4,6 εκατ. ευρώ για την αντίστοιχη προηγούμενη χρήση, σημειώνοντας μια μείωση 19,8%.

Όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η μείωση των λειτουργικών εξόδων (περίπου 12%) αντανακλά τον εξορθολογισμό των λειτουργικών δαπανών.

Επίσης, το σύνολο των υποχρεώσεων ανέρχεται στα 882, 5 εκατ. ευρώ έναντι 861, εκατ. ευρώ. και αφορούν προμηθευτές και συναφείς υποχρεώσεις.

Σε ό,τι αφορά την τρέχουσα χρονιά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τονίζει ότι στοχεύει στην αύξηση της κερδοφορίας, στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της επιχείρησης καθώς και στη βελτίωση των εσόδων με πολιτικές που αυξάνουν το μερίδιο που κατέχει η εταιρεία στο χώρο των μεταφορών τόσο στις επιβατικές όσο και στις εμπορευματικές.

OIKONOMIA



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...