Κέρδισαν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για πάντα – Δείτε γιατί

Ένα μοναδικό δώρο έκανε μία αεροπορική εταιρία σε ένα μωράκι που γεννήθηκε εν ώρα πτήσης. Θα ταξιδεύει δωρεάν με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία για όλη του τη ζωή!

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε το δώρο στην σελίδα της στο Facebook για τον εορτασμό της γέννησης εν ώρα πτήσης.

Η μητέρα του μικρού αγοριού πετούσε από την Τρίπολη της Λιβύης προς τη Νιαμέι, την πρωτεύουσα του Νίγηρα, όταν έσπασαν τα νερά της, δήλωσε στο CNN ο εργαζόμενος της Buraq Air, Αμίρ Αμπού Σιν.

Η Buraq Air, με έδρα την Τρίπολη, προσφέρει πτήσεις εντός της Λιβύης και σε προορισμούς στην Ευρώπη, την Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Το μωρό ήρθε στον κόσμο με τη βοήθεια των αεροσυνοδών. Σε αναγνώριση των προσπαθειών τους, η μητέρα του , του έδωσε το όνομα του πιλότου, Αμπντούλ Μπασέτ.

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες δεν τηρούν μητρώα γεννήσεων, επομένως είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν τα στατιστικά στοιχεία.

Νωρίτερα, τον Αύγουστο, ένα κοριτσάκι, η Χέβεν ήρθε στον κόσμο όταν η μητέρα της ταξίδευε αεροπορικώς από το Ντουμπάι στη Μανίλα στις 14 Αυγούστου. Η αεροπορική εταιρεία Cebu Pacific έκανε δώρο στην μικρούλα 1 εκατομμύριο αεροπορικά μίλια.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...