«Κίνημα Αλλαγής» το όνομα του νέου φορέα για την Κεντροαριστερά

«Κίνημα Αλλαγής» το όνομα του νέου φορέα για την Κεντροαριστερά

Με είδηση ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη, αφού οι δύο αρχηγοί των Κοινοβουλευτικών Ομάδων συμφώνησαν στην ονοματοδοσία του νέου φορέα.

Το “Κίνημα Αλλαγής”, θα ακολουθεί την παράταξη τουλάχιστον μέχρι το Συνέδριο, το οποίο προγραμματίζεται για τον Μάρτιο. Αυτή θα είναι και η πρόταση που θα κατατεθεί και στους συνέδρους, οι οποίοι και θα κληθούν να λάβουν και την οριστική απόφαση.

Επίσης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής συμφώνησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού για την πραγματοποίηση της πρώτης κοινής συνεδρίασης των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά και στην άμεση ολοκλήρωση των διαδικαστικών θεμάτων που εκκρεμούν, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το Συνέδριο το συντομότερο δυνατό.

Στο μεταξύ, η  κ. Γεννηματά πρόκειται να συναντηθεί ως την Παρασκευή με τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, αλλά και επικεφαλής κινήσεων ώστε να μη δοθεί η εντύπωση ότι τα επόμενα βήματα είναι υπόθεση των δύο αρχηγών της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού, αλλά αποτελούν προϊόν συλλογικής συμφωνίας. Την Παρασκευή, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθούν και οι προσυνεδριακές επιτροπές που θα λειτουργούν από τώρα, ως το ιδρυτικό συνέδριο του Μαρτίου.

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων, της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού, αποφασίστηκε να λειτουργήσουν αυτόνομα ως το συνέδριο. Αύριο, Τετάρτη, θα υπάρξει για πρώτη φορά κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, από την οποία θα προκύψει ένα συντονιστικό όργανο για την παρουσία των δύο κομμάτων στη Βουλή, στο οποίο θα μετέχουν, πλην της κ. Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη, οι δύο γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/311563-Kinema-Allages-to-onoma-toy-neoy-phorea-gia-ten-Kentroaristera ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...