Καθάρισαν με το -6 και… κοιτάζουν ψηλά τα «μωρά» του Παναθηναϊκού!

Καθάρισαν με το -6 και… κοιτάζουν ψηλά τα «μωρά» του Παναθηναϊκού!

Παρουσία του υποψήφιου νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Λαμίας στο ΟΑΚΑ με 3-1 (15΄ Μπουζούκης, 70΄ Εμμανουηλίδης, 88΄ πεν. Κουρμπέλης – 36΄ Αντέτζο), στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 2ης ημέρας στη Super League. 

Με τη δεύτερη σερί νίκη τους, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη στην Ξάνθη, οι «πράσινοι» εξάλειψαν νωρίς-νωρίς την τιμωρία των -6 βαθμών που τους επιβλήθηκε λόγω μη αδειοδότητής τους και βάσει της εικόνας που εμφανίζουν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μπορούν να αισιοδοξούν για ακόμη καλύτερες ημέρες.

Ύστερα από ένα ανούσιο πρώτο τέταρτο, όπου οι φιλοξενούμενοι με πολύ τρέξιμο και αλληλοκάλυψη είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στον αντίπαλο ως προς την κυκλοφορία της μπάλας, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τρόπο πανομοιότυπο εκείνου στην Ξάνθη.

Στο σημείο εκείνο ο Χατζηγιοβάννης «έστρωσε» έξω από την περιοχή και ο Μπουζούκης με αριστερό βολέ, με την μπάλα να κοντράρει στον Αναστασιάδη, πέτυχε το δεύτερο τέρμα του σε ισάριθμες αγωνιστικές, καθώς ήταν σκόρερ και του «χρυσού τέρματος» στην Ξάνθη.

Η Λαμία όμως έφερε το παιχνίδι στα «ίσα» πριν το ημίχρονο. Σε εκτέλεση φάουλ από τη δεξιά πλευρά ο Μπλάζιτς έκανε το γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι, η άμυνα του Παναθηναϊκού «έχασε» τον Αντέτζο κι εκείνος με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Διούδη για το 1-1.

Ο Δώνης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με δύο μαζεμένες αλλαγές (Καμπετσής, Γιόχανσον), ενώ μόληις στο 57΄ τις «έκλεισε» περνώντας τον Εμμανουηλίδη αντί του Μουνιέ. Ο 18χρονος έμελλε να αποδειχθεί η «χρυσή αλλαγή» και η απόλυτη δικαίωση του προπονητή του, αφού στο 70΄ πήρε την πάσα του Καμπετσή, που με την παρουσία του έδωσε ενέργεια στην επίθεση και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με πέναλτι ο Κουρμπέλης στο 88ο λεπτό, με την «εσχάτη των ποινών» να καταλογίζεται σε ανατροπή του Χατζηγιοβάνη από τον Αντέτζο. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Ολυμπιακό Στάδιο (ως έδρας) ύστερα από 6 χρόνια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Σύνδεσμος Πειραιά)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κολοβέτσιος, Στάικος – Μπλάζιτς, Αντέτζο. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας (46΄ Καμπετσής), Ινσούα, Στάικος, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί (46΄ Γιόχανσον), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57΄ Εμμανουλίδης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος (73΄ Τσούκαλος), Βάντερσον, Επστάιν, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Δημούτσος (73΄ Οσμάν), Καραγκούνης (55΄ Μπουλουλής-Τσαπρούνης), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/341161-Katharisan-me-to-6-kai-koitazoyn-psela-ta-mora-toy-Panathenaikoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...