Και δεύτερος νεκρός από την έκρηξη στα ΕΛΠΕ

Και δεύτερος νεκρός από την έκρηξη στα ΕΛΠΕ
Ένας ακόμη εκ των τραυματιών της έκρηξης στα ΕΛΠΕ κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης, ανεβάζοντας στους δύο τους νεκρούς από το δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8 Μαΐου στο διυλιστήριο Ασπροπύργου των Ελληνικών Πετρελαίων.

Πρόκειται για έναν εκ των τριών ασθενών που νοσηλευόταν στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ κατά πληροφορίες, είναι αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση από τα ΕΛΠΕ νεκροί είναι ο Χαράλαμπος Δευτεραίος, εργαζόμενος στην εταιρία και ο Ραμαντάν Ντελιλάϊ, εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία.

Τα ΕΛΠΕ δηλώνουν ότι θα στηρίξουν τις οικογένειες των θανόντων, διασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Τονίζεται ακόμη ότι προωθείται άμεσα στις αρμόδιες Υπηρεσίες το Πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης του συμβάντος ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν.

Σημειώνεται πως τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θανόντων εξέφρασαν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, δηλώνοντας ότι βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης είναι να στηρίξουν τις οικογένειες των θυμάτων με τα μέσα που διαθέτουν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...