Και η Lady Gaga στο πλευρό της Kesha στη μάχη κόντρα στη Sony Records

Και η Lady Gaga στο πλευρό της Kesha στη μάχη κόντρα στη Sony Records

Κατηγορία

eri200
Πέμπτη 25/02/2016 – 17:48

Kesha, Lady Gaga

Πρώτα η Taylor Swift, μετά η Adele και τώρα η Lady Gaga.

 

 

Όλες οι μεγάλες σταρ της μουσικής δηλώνουν εμπράκτως την υποστήριξή τους στην αμερικανίδα τραγουδίστρια Kesha, την οποία κρατά «αιχμάλωτη» με συμβόλαιο ο δισκογραφικός κολοσσός, Sony Records και ως εκ τούτου εκείνη αδυνατεί να κυκλοφορήσει μουσική με άλλη εταιρεία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kesha κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του παραγωγού, Dr Luke. Δεδομένου ότι η συνεργασία τους ήταν πλέον αδύνατη, η τραγουδίστρια απαίτησε να «σπάσει» το συμβόλαιό της, δίχως να εκτελεστεί η ποινική ρήτρα των εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, το δικαστήριο δικαίωσε τη Sony, αποτέλεσμα η Kesha  να είναι «δεσμευμένη» νομικά με μία εταιρεία για την οποία δεν «παράγει» μουσική.

«Απελευθερώστε την Kesha», ήταν το μήνυμα που έστειλε η Lady Gaga, η οποία συναντήθηκε με την τραγουδίστρια και φωτογραφήθηκε μαζί της. Τα χέρια τους είναι ενωμένα, ως ένδειξη αλληλεγγύης.

Ακόμη πιο ηχηρό ήταν το μήνυμα της βρετανίδας τραγουδίστριας Adele, στην τελετή των βραβείων Brit Awards στο Λονδίνο. Το είδωλο της ποπ αφιέρωσε ένα από τα βραβεία της στην Kesha, για τον δικαστικό αγώνα που δίνει κόντρα στην πανίσχυρη μουσική βιομηχανία της Sony Records.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...