Και να ‘ταν μόνο το χόρτο… Ο Παναθηναϊκός χρωστάει και στα καθίσματα και στον «Κάρα»

Και να ‘ταν μόνο το χόρτο… Ο Παναθηναϊκός χρωστάει και στα καθίσματα και στον «Κάρα»

Το ποσό όσον αφορά τα καθίμστα μικρό, αλλά αποτελεί ένδειξη της κατάστασης που επικρατεί. Για τον Καραγκούνη όμως είναι πολλά τα λεφτά.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, εκτός από το χρέος για την τοποθέτηση χλοοτάπητα, ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό χρέος και στην εταιρεία που τοποθέτησε τα καθίσματα. Μικρό, το οποίο όμως αδυνατεί να πληρώσει.

Οι πράσινοι οφείλουν ακόμα 1.857,25 ευρώ συν ΦΠΑ στην εταιρία Κ. ΜΠΕΡΤΣΑΤΟΣ & ΥΙΟΙ ΑΕ για την αγορά χιλίων καθισμάτων για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τα οποία κόστισαν 9.932,25 ευρώ με ημερομηνία τιμολόγησης την 1η Φεβρουαρίου 2016!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεπληρώσει ακόμα την εταιρία που κάνει προσπάθειες για να λάβει το μικρό χρηματικό ποσό των 1.857.25 ευρώ!

Από το πράσινο στρατόπεδο αφήνουν συνέχεια το θέμα ανοικτό και είναι άγνωστο πως θα πράξει η εταιρία αν δεν εξοφληθεί.

Οσον αφορά τον Καραγκούνη, ο Παναθηναϊκός φέρεται να του χρωστά περισσότερα από 500 χιλιάδες ευρώ. Μέχρι τώρα του ζητούσαν απλά όλοι να κάνει υπομονή. ΠΛέον, του προτείνουν να μπει και στην επιτροπή σωτηρίας…

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/304170-Kai-na-tan-mono-to-chorto-O-Panathenaikos-chrostaei-kai-sta-kathismata-kai-ston-Kara ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...