Και όμως! Υπάρχει άνθρωπος που τρέφεται με…. ηλεκτρισμό!

Και όμως! Υπάρχει άνθρωπος που τρέφεται με…. ηλεκτρισμό!

Ο Naresh Kumar, από την Muzzafarnagar της βόρειας Ινδίας, υποστηρίζει  ότι έχει μια ιδιότητα που τον κάνει να ξεχωρίζει :Με όποια ηλεκτρική συσκευή έρθει σε επαφή, αρχίζει να λειτουργεί. Πιάνει με γυμνά χέρια καλώδια και ανάβει τις λάμπες του σπιτιού. Το πιο παράξενο όμως με αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι ….τρέφεται με ηλεκτρικό ρεύμα!

Ο 42χρονος Naresh, αναφέρει ότι τυχαία ανακάλυψε πως έχει τέτοιες ιδιότητες, όταν μια μέρα στη δουλειά του, άγγιξε ένα γυμνό καλώδιο κατά λάθος , χωρίς όμως να έχει κάποια παρενέργεια από αυτό! 

Αφού λοιπόν την ανακάλυψε, αποφάσισε να μην την αφήσει ανεκμετάλλευτη , αλλά να την «μελετήσει»… πιάνοντας όλο και περισσότερα γυμνά καλώδια με τα χέρια του.  Έτσι, κατέληξε στο συμπέρασμα  , ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρική ενέργεια ακόμα και στην θέση των τροφίμων!

Σε συνέντευξη που του πήρανε, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά : «Κάθε φορά που αισθάνομαι πεινασμένος και δεν υπάρχει φαγητό στο σπίτι, κρατώ γυμνά καλώδια και μέσα σε μισή ώρα είμαι χορτασμένος. Τρώω ηλεκτρισμό όπως το φαγητό», προσθέτοντας ότι «Μπορώ να αγγίξω οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή όπως τηλεόραση, πλυντήριο, ψυγείο, με τα γυμνά χέρια μου και δεν με επηρεάζει. Στην πραγματικότητα βοηθά τα ενεργειακά μου επίπεδα. Νομίζω ότι περίπου το 80% του σώματός μου αποτελείται από ηλεκτρισμό τώρα».

Ο Naresh από την στιγμή που ανακάλυψε την «υπερδύναμή» του, έγινε εμμονικός αφού γέμισε το σπίτι με γυμνά καλώδια , προκαλώντας όμως την ανησυχία των υπόλοιπων μελών της οικογένειας!

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303794-Kai-omos-Yparchei-anthropos-poy-trephetai-me-elektrismo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...