Καλά νέα για Σαμαρά από το… καραμανλικό μπλοκ!

Καλά νέα για Σαμαρά από το... καραμανλικό μπλοκ!
Γιατί “ζεστάθηκαν” οι βουλευτές πέριξ του πρώην πρωθυπουργού;
Μέσα στον χαμό που γίνεται για τις διπλές κάλπες που έρχονται σε δύο μήνες από τώρα και το άγχος του Μαξίμου για τους αντάρτες και την αδιαφορία των βουλευτών της ΝΔ, υπήρξς τις τελευταίες ημέρες μία εξέλιξη που έκανε τα στελέχη της πρωθυπουργικής αυλής να… χαμογελάσουν. Ο λόγος, δεν είναι άλλος από το ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο πυρήνας των συνομιλητών του Κώστα Καραμανλή για την υποψηφιότητα του Γιώργου Κουμουτσάκου, που ως γνωστόν έχει ισχυρές καραμανλικές καταβολές.

Για να σας το κάνουμε… πενηνταράκια που έλεγαν και οι παλαιότεροι,, σε αντίθεση με την τακτική που έχει υιοθετήσει στον Δήμο της Αθήνας όπου “φλερτάρει” ανοικτά με τον αντάρτη Νικήτα Κακλαμάνη, ο Προκόπης Παυλόπουλος τα δίνει… όλα στο μέτωπο της περιφέρειας Αττικής για την εκλογή του άλλοτε εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. “Ο Προκόπης ήταν από τους πρώτους με τους οποίους συνομίλησε ο Κουμουτσάκος και ενεργοποιήθηκε άμεσα”, είπε πριν από λίγο στο parapolitika.gr, άνθρωπος του στενού πολιτικού περιβάλλοντος του πρώην υπουργού.

Την ίδια στιγμή, αντίστοιχη δράση έχει αναλάβει στο Υπόλοιπο Αττικής και ο έτερος φανατικός καραμανλικός, Γιώργος Βλάχος.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...